Túllépek ezen valaha? Senkit nem szerettem még így.
Mit értesz azalatt, hogy túl vagy az első sokkon?
Komolyan érdemes egy ilyen pasiból ekkora ügyet csinálni? Na ne már! Foglald le magad, járj el barátokkal, hidd el, idővel jobb lesz!
20/L
nekem is volt egy fájdalmas kapcsolat,fájdalmas szakítással,azt hittem belehalok,de szép lassan megértettem h mi miért történt,és h ez volt a legjobb ami történhetett velem,mert nagyon sokat tanultam belőle arról,h én milyen vagyok,milyen társat akarok,mit nem vagyok hajlandó soha többet elviselni stb. ez után jobban fogsz tudni választani,mert sokkal jobban érted majd magad és a férfiakat.
egy nap pedig arra ébredsz,h süt a nap,csicseregnek a madara,te mosolyogsz,és ragyogsz,és akkor majd találkozol azzal aki tényleg neked rendeltetett.
tapasztalatból beszélek!!
egy nagyon boldog anyuka,aki 10 éve még meg akart halni
Normális, és még sokáig fogsz szenvedni emiatt. De ha így áll a helyzet, még azzal sem érdemes vigasztalni magadat, hogy hátha rájön mit veszített... Azt mondjuk nem nagyon értem, hogyan, és főleg miért titkolja el valaki a szerelmes párja elől 2 évig, hogy az ő érzései korántsem ugyanazok. De neked kell tudnod, hogy valóban titkolta-e, vagy te bíztál valami csodában?
Nincs mit tenni, mint élni az életedet tovább. Nagyon sokáig leszel még szomorú, nagyon sokáig szinte fizikai fájdalmat okoz majd a hiánya...De minden túlélt nappal közelebb kerülsz majd ahhoz, hogy betoppanjon valaki az életedbe, aki képes viszonozni az érzelmeidet.
16;03-as meg nem volt szerelmes az tuti.Vagy egy penzehes luvnya.Mar bocs.De hogy lehetsz ilyen kozhelyes?
Persze,hogy tulteszed magad csak ido kell.Neha tobb neha kevesebb.Es a korulmenyek is szamitanak.De az a legjobb ha a barataiddal vagy es/vagy ismerkedsz mas pasikkal.Hatha talalsz valakit aki szamit es segit lekattanni az exrol.Amugy olvastam valahol,hogy egy szakitas olyan mint ha meghal valamelyik hozzatartozonk persze atvitt ertelemben.A szakitas utani allapot a gyaszhoz hasonlo hasonlo fokozatokkal.Hidd el az a termeszetes ha faj.De egy honap egy igazi szerelem utan eleg keves tultenni magadat rajta.
Kedves kérdező!
16:03-as 67%-os vagyok
Nem rosszból irtam Neked, amit irtam! Hidd el, átéltem amit te, szenvedtem sokat! Mondhatni, ugyanilyen helyzetben voltam, mint te, hogy csak én voltam szerelmes, ő nem. Nagynehezen túltettem magam. Azóta van egy párom, aki imád, mindent megtenne értem! A világ legjobb érzése érezni, hogy valaki ennyire szeret! Ezért irtam, hogy az olyan pasi miatt, aki nem is szeretett igazán nem érdemes depizned! Én nem vagyok olyan szerelmes, mint az akkori páromba, de ez sokkal jobb érzés, hogy valakiben ennyire megbizhatok, ennyire szeret! Nem volt kedvem ezt előbb igy megfogalmaznom, de látom nem értettél meg!
Ha igy állsz hozzá, sose fogsz túllépni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!