Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Túllépek ezen valaha? Senkit...

Túllépek ezen valaha? Senkit nem szerettem még így.

Figyelt kérdés
Lassan 1 hónapja már, hogy szétmentünk a párommal. Az első sokkon azóta már túl vagyok, de még mindig rettenetesen hiányzik. 2 évig voltunk együtt, azért szakítottunk, mert kibukott a dolog, hogy igazán erősen soha nem tudott hozzám úgy kötődni, a kezdetektől fogva nem érzett szerelmet. Mondhatni elvolt mellettem szép kényelmesen. Szeretni szeretett mint egy nagyon jó barátot, némi vonzalommal. De egyszerűen képtelen vagyok (még)túltenni magam ezen. Tudom az eszemmel, hogy nekünk emiatt nem lehetett volna közös jövőnk, hogy olyan való mellém, aki tényleg szeret viszont szeret, de annyira nehéz:( Hiányzik minden, ami vele kapcsolatos, hiányzik minden perc, amit együtt töltöttünk. Vannak már percek, mikor úgy érzem, menni fog nélküle is az életem és úgy érzem, lassan képes vagyok elfogadni, de aztán megint rámjön ez a kínzó szomorúság. Soha nem hittem korábban, hogy én ennyire fogok egyszer szeretni egy férfit és most, hogy ezt megtapasztaltam, milyen ennyire szeretni valakit, nagyon félek attól is, hogy soha többé nem toppan be így valaki az életembe, aki egy perc alatt megfog. Vele olyan volt találkozni mint egy végzet. Megláttam, bemutatkoztunk egymásnak és azonnal éreztem, hogy ő KELL. Mindig próbálom magamban tudatosítani, hogy soha nem szeretett úgy, de akkor is annyira szép volt vele minden:( Túl tudok lépni ezen, el fog jönni az idő, mikor már nem fog fájni? Mert sajnos még mindig szerelmes vagyok:( Lesz még ilyen az életemben? Normális, hogy még mindig ennyire vágyakozom utána?
2011. aug. 17. 15:58
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
Hány évesek vagytok? Túllépni túl fogsz tudni, főleg ha még a tizenévesek táborát erősíted. Gondolj rá úgy, mint egy szép emlék, és ne úgy, mint egy fájó emlék. elmúlt, elmúlt, nem jön vissza, tudom, nehéz.. nagyon nehéz. De ha reálisan gondolkozol, meg fogja érteni a szíved is, hogy kár utána sírni, kár minden ezzel elvesztegetett percért...
2011. aug. 17. 16:02
 2/27 A kérdező kommentje:
Huszonéves vagyok.
2011. aug. 17. 16:03
 3/27 anonim ***** válasza:
túl fogsz lépni. kérhetsz segítséget,esetleg indíts egy blogot,fórumozz,az is segíthet. az ember esze és szíve nem mindig jár egy rugóra. sokat gondolkozz a dolgokon,hagyd h átjárjon a fájdalom,ne nyomd el hanem add ki,és akkor napról-napra könnyebb lesz :)
 4/27 anonim ***** válasza:
0%

Mit értesz azalatt, hogy túl vagy az első sokkon?

Komolyan érdemes egy ilyen pasiból ekkora ügyet csinálni? Na ne már! Foglald le magad, járj el barátokkal, hidd el, idővel jobb lesz!

20/L

5/27 A kérdező kommentje:
Első sokk? Amikor kimondja életed eddigi legnagyobb szerelme, hogy VÉGE és nem akarja folytatni. Ne haragudj, de látszik, hogy sose éltél még át ilyet.
2011. aug. 17. 16:05
 6/27 anonim ***** válasza:
75%

nekem is volt egy fájdalmas kapcsolat,fájdalmas szakítással,azt hittem belehalok,de szép lassan megértettem h mi miért történt,és h ez volt a legjobb ami történhetett velem,mert nagyon sokat tanultam belőle arról,h én milyen vagyok,milyen társat akarok,mit nem vagyok hajlandó soha többet elviselni stb. ez után jobban fogsz tudni választani,mert sokkal jobban érted majd magad és a férfiakat.

egy nap pedig arra ébredsz,h süt a nap,csicseregnek a madara,te mosolyogsz,és ragyogsz,és akkor majd találkozol azzal aki tényleg neked rendeltetett.

tapasztalatból beszélek!!

egy nagyon boldog anyuka,aki 10 éve még meg akart halni

2011. aug. 17. 16:06
 7/27 anonim ***** válasza:

Normális, és még sokáig fogsz szenvedni emiatt. De ha így áll a helyzet, még azzal sem érdemes vigasztalni magadat, hogy hátha rájön mit veszített... Azt mondjuk nem nagyon értem, hogyan, és főleg miért titkolja el valaki a szerelmes párja elől 2 évig, hogy az ő érzései korántsem ugyanazok. De neked kell tudnod, hogy valóban titkolta-e, vagy te bíztál valami csodában?

Nincs mit tenni, mint élni az életedet tovább. Nagyon sokáig leszel még szomorú, nagyon sokáig szinte fizikai fájdalmat okoz majd a hiánya...De minden túlélt nappal közelebb kerülsz majd ahhoz, hogy betoppanjon valaki az életedbe, aki képes viszonozni az érzelmeidet.

2011. aug. 17. 16:07
 8/27 anonim ***** válasza:

16;03-as meg nem volt szerelmes az tuti.Vagy egy penzehes luvnya.Mar bocs.De hogy lehetsz ilyen kozhelyes?

Persze,hogy tulteszed magad csak ido kell.Neha tobb neha kevesebb.Es a korulmenyek is szamitanak.De az a legjobb ha a barataiddal vagy es/vagy ismerkedsz mas pasikkal.Hatha talalsz valakit aki szamit es segit lekattanni az exrol.Amugy olvastam valahol,hogy egy szakitas olyan mint ha meghal valamelyik hozzatartozonk persze atvitt ertelemben.A szakitas utani allapot a gyaszhoz hasonlo hasonlo fokozatokkal.Hidd el az a termeszetes ha faj.De egy honap egy igazi szerelem utan eleg keves tultenni magadat rajta.

2011. aug. 17. 16:10
 9/27 anonim ***** válasza:
tudom milyen rossz érzés én a strandon kezdtem el beszélgetni egy sráccal nagyon jót beszélgettünk de a szülei elhívták azóta se tudom őt elfeledni soha nem találkoztam még hozzáfoghatóval ennek már úgy 1 hónapja és nem tudok róla sok mindent..
2011. aug. 17. 16:11
 10/27 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

16:03-as 67%-os vagyok

Nem rosszból irtam Neked, amit irtam! Hidd el, átéltem amit te, szenvedtem sokat! Mondhatni, ugyanilyen helyzetben voltam, mint te, hogy csak én voltam szerelmes, ő nem. Nagynehezen túltettem magam. Azóta van egy párom, aki imád, mindent megtenne értem! A világ legjobb érzése érezni, hogy valaki ennyire szeret! Ezért irtam, hogy az olyan pasi miatt, aki nem is szeretett igazán nem érdemes depizned! Én nem vagyok olyan szerelmes, mint az akkori páromba, de ez sokkal jobb érzés, hogy valakiben ennyire megbizhatok, ennyire szeret! Nem volt kedvem ezt előbb igy megfogalmaznom, de látom nem értettél meg!

Ha igy állsz hozzá, sose fogsz túllépni!

2011. aug. 17. 16:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!