Van itt más is, akinek anyagilag problémát okoz az iskolakezdés?
hát nekem anyáék simán megveszik még a márkás táskákat,füzeteket,sporttáskát,stb.-t
csak az a baj hogy maga a tankönyv olyan k.rva drága :O :S
most is ha jól emlékszem,vagy 17000 Ft lesznek a tankönyvek ://
bár nekem annyiból mázlim van hogy a suliban PingPong new-os könyvből tanulunk németen,és 2 részes,ezért azt csak minden 2. évben kell megvenni :D
bár most nincs szerencsém mert 7.-be megyek és megint újat kell ugye venni,a 7.-8.-osat :s
13l
Sajnálom, nekünk nagyon jó, ingyen tankönyv van a suliban, anyukám kapott iskolakezdési utalványt, az étkezést nálunk az önkormányzat segíti így napi 600ft helyet csak 250ft kell fizetni, mi most például van reklámújság és az akció idejében mentünk el.
Esetleg van alapítvány?Nálunk -város neve- gyermekeiért alapítvány van, így támogatja a kirnádulásokat stb., itt meglehet pályázni azoknak akik rosszul álnak anyagiak esetleg valamilyen ilyen alapítványtól?
Minden hónapban félreteszünk 5000 ft-ot (vagy ha tudunk, még többet).
Az én tankönyveimért idén 28.000 ft-ot kell fizetni.. A húgom persze örökli majd.
Sulitáskából tartósat veszünk, nekem már 6. éve van meg.
Füzetekből a legolcsóbbat, általában lidl-be veszünk..
Amúgy bookline-on tényleg sokkal olcsóbbak a könyvek
16/L
16:13 vagyok (13l)
de jól le lettem pontozva :)
csak miért is?
mert leírtam hogy k u r v a drágák a tankönyvek?
hát akkor kapja be aki lepontozott -.-" pff..
"hát nekem anyáék simán megveszik még a márkás táskákat,füzeteket,sporttáskát,stb.-t"
Nyilván ezért lettél lepontozva.
miért? mert mi megtehetjük hogy veszünk filás táskát?
hát sajnálom,de ha másnak ez nem tetszik,az már nem az én bajom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!