Tényleg túlzás, hogy azért nem eszem meg a levest, mert anyám hajszála volt benne?
Szerintem normális dolog hogyha valamit nem szeretek akkor azt nem eszem meg csak azért mert anyukám azt főzte.Ez nem hiszti.otthon soha nem volt divat hogy valaki nem kap ételt mert az nem ette meg pl a rakott kelt. Akkor anyu összedobott valamit külön.
Most külön élek de csak azokat a kajákat főzöm amit a párom is szeret.
Pl szombaton főztem neki babfőzeléket de én nem kívántam és csináltam magam zöldbabot. Nem volt nagyon megerőltető, nem volt sokkal több munka és mindenki jól járt. Nálunk így van.
Akkor most én is hisztis lennék? Mint amit az előzőknek mondtatok? Szerintem nem.
Akik meg a gyereküket kivágnák mert nem esznek meg valamit, na azok aztán a tipikus begyöpösödött szülők.Sajnálom a gyereküket.
Sztem nem, mert minden ember másmilyen, és minden ember mástól undorodik. Ennyi erővel mondhatnánk bárkire, hogy túloz, legyen az a pókoktól való félelem vagy a hányásszag miatti undor miatt...
Sztem sem túl guszta, és utána talán nem is olyan étvággyal eszem a kaját, szval megértelek.
Szerintem nem ugyanaz, hogy valaki nem szereti a rakott kelt, ezért kap mást, meg az, hogy van 1 db hajszál a levesben, amit egyébként szeret, és ahelyett, hogy kiszedné, hisztériázik és nem eszik tovább. Ilyen "balesetek" mindennaposak a konyhában.
A leves mellesleg legalább egy órán keresztül főtt/forrt, nem fertőző, nem mérgező.
Ha a hajszál nem a kérdező tányérjába kerül, hanem a fazékban marad, mindenki jó étvággyal megeszi UGYANAZT a levest, amiben ugyanúgy benne volt a hajszál.
Vannak ennél sokkal gusztustalanabb dolgok is, higgyétek el, csak azokról nem tudtok, ezért nem "fáj". Nem egyszer láttam, ahogy a boltban legyek mászkálnak a húson. Nem elég, hogy koszosak, még lehet, hogy be is köpték. A légy elhessen, a gyanútlan vevő pedig megveszi a húst, megfőzi és megeszi.
Valóban gusztustalanabb ennél az az egy nyomorék hajszál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!