Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg túlzás, hogy azért...

Tényleg túlzás, hogy azért nem eszem meg a levest, mert anyám hajszála volt benne?

Figyelt kérdés
Egyszerűen utána annyira bennem van a dolog, hogy nem tudom lenyelni. A családom szerint túl finnyás vagyok és ez nem normális.
2011. aug. 17. 10:49
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
93%
Ez a nem vagy elég éhes dolog hülyeség... Én világéletemben nagyon válogatós voltam, de megpróbálták azt, hogy addig nem kapok más kaját, ameddig azt meg nem eszem. Másfél napig tartó teljes ételmegvonás után belátták, hogy előbb halok éhen, minthogy azt egyem, amit nem szeretek, én ilyen vagyok :) Hajszál: nagyon nem mindegy kié. A sajátomat még kiveszem, és tudok utána enni, de másé után nem, mert rögtön elmegy az étvágyam. De ilyen nálam a legtöbb zöldség. Nem vagyok hajlandó olyan ételt enni, amiben káposzta volt, hiába vennék ki nekem, mert undorodom tőle (és a legtöbb zöldséggel ez a helyzet). Egyél úgy, ahogy jól esik, ne törődj mással, máskülönben megutálod az evést, az pedig nem vezet jóra.
2011. aug. 17. 11:34
 12/27 anonim ***** válasza:
17%

"előbb halok éhen, minthogy azt egyem, amit nem szeretek, én ilyen vagyok :)"

Röhej!

Megnéznélek azért, kis válogatós, mondjuk egy háború sújtotta országban, vagy valami munkatáborban.

Úgy ennél meg bármit, hogy öröm lenne nézni.

Ekkora tuskó beszólást!

Tudod Te egyáltalán, hogy mennyien éheznek az országban, nem beszélve az egész világról!

Ha az én gyerekem lennél, azt ennéd, amit adok, ha nem tetszik, akkor pedig halhatnál éhen, ahogy írtad.

Nem vagy elég éhes, azért hisztizel azzal, hogy ha nem a kedvedre való a kaja, akkor koplalsz.

Jó lenne kicsit leszállni a Földre, mert baromira el vagytok kényeztetve!

2011. aug. 17. 12:15
 13/27 anonim ***** válasza:
87%

Megnéznélek azért, kis válogatós, mondjuk egy háború sújtotta országban, vagy valami munkatáborban.

De kérdező nem ilyen helyen van.

hagyjuk már ezt a mások hol éheznek szöveget,anyira nincs értelme.

Huzzál akkor nagykabátot mert valahol hideg van és fáznak az emberek.

2011. aug. 17. 12:26
 14/27 anonim ***** válasza:
66%

12:15

azért a te beszólásod is elég tuskó.

Nem adnál kaját a gyerekednek ha azt nem eszi meg. Vagy még nem vagy anya, vagy nem csak a beszólásod a tuskó. Ilyet normális anya nem csinál.

Nem tudom mit kell ezen vitázni van akinek a hajtól megy el az étvágya , mást a hiteleket veszi fel ész nélkül, a harmadik meg naponta részeg. Mindenki más. Nem egy nagy dolog ez, hogy nem kéri az ételt.

Kérdező ha nem kívánod utána az ételt akkor ne edd meg. Annak nincs értelme ha megundorodsz, vagy kihányod, esetleg sárgaságot kapsz az undortól.

2011. aug. 17. 12:31
 15/27 anonim ***** válasza:
29%

A cukrászdában a hajszál volt a legtermészetesebb dolog, amit árultak. A cukor meg a többi szemét, amiből a süti összeáll, az nem zavar? A műkajában nem zavar az adalék meg az állományjavító meg az ízfokozó? Az alkoholban nem zavar, hogy tönkreteszi a májad? A kólában nem zavar a kátrány? A cigiben nem zavar az, ami a tüdőrákot okozza?

A dezodorodban nem zavar a kőolajszármazék, amitől mellrákot (férfiaknak is!) meg egyéb finomságokat lehet kapni?

A gyümölcsön nem zavar a tartósítószer meg a permet, amik hasnyálmirigyrákot okoznak (túlélési esély 5-15%).

Csak annak a haja zavar, aki világra hozott, kiszolgál, eltart - és miközben neked (is) főzte az ebédet, vagyis miattad dolgozott, nem vette észre a hajszálat?

2011. aug. 17. 12:36
 16/27 anonim ***** válasza:
14%

Ha valaki másfél napig nem eszik, mert nem a kedvére való a kaja, amit főznek a családjában, az egy elkényeztetett hisztis ember.

Ez hiszti, és nevetséges!

Az én gyerekem nem csinálná ezt meg velem, soha.

Mi az már, hogy nem azt főzik, amit szeret, és azt mondja, hogy "inkább éhen halok", és nem eszek másfél napig?

Hagyjuk már!!!

Úgy vágnám ki a francba, hogy a lába nem érné a földet.

Menjen, keresse meg a rávalót, és főzzön magának, nem pedig puffogjon, és éhezzen másfél napig!

Az ilyen ember hogy állja meg a helyét az életben?

Vagy azt gondolja, hogy elég egy kis hiszti, meg picsogás, és minden úgy lesz, ahogy ő akarja?

2011. aug. 17. 12:37
 17/27 anonim ***** válasza:
94%

ma 12:15

Ha primitíven válaszolsz, azzal csak magadra vetsz rossz fényt. Sokan éheztek, éheznek, és? Jobb lesz nekik azzal, hogy én az adott ételt megeszem-e vagy sem? Az ilyenekkel bennem nem lehet lelkiismeret furdalást gerjeszteni, mert irreleváns, hiszen az az étel sosem jutna el hozzájuk. Ha pedig hagynád éhezni a gyereked, akkor szintén csak magadat ásod el. :) Finnyás vagyok, ez van, tudja rólam a családom, és elfogadják. Van ezer jó tulajdonságom, amivel kompenzálom, és ez sokkal jobb, mintha részeges lennék, vagy havi több tízezret dobnék ki cigarettára. Senkinek sem ártok vele.

2011. aug. 17. 12:41
 18/27 anonim ***** válasza:
12%

Fejtsd ki kérlek részletesen, hogy miért válaszoltam primitíven!

Nagyon érdekelne!

Azt is írd már le, hogy mi az, melyik mondatom a primitív!

És támaszd is alá, kérlek érvekkel, jó?

Nem vagyok primitív, nem is írtam primitíven, a primitívség máshol kezdődik.

De úgy látszik neked mindenki primitív, aki nem ért egyet veled, vagy ellentmond neked.

Továbbra is azt gondolom: HISZTIS ÉS ELKÉNYEZTETETT vagy.

És még mielőtt azzal jönnél, hogy nem ismerlek: a válaszod alapján írom ezt!

2011. aug. 17. 12:46
 19/27 anonim ***** válasza:
78%

ma 12:37

Nem kell magad felhúzni, mert szintén csak magadnak ártasz vele :) Egyáltalán nem hisztiből nem ettem másfél napig, egyszerűen nem tudok olyat a számba venni, amit nem szeretek, így elfoglaltam magam. Ha ezért kidobod a gyereked, az a te szegénységi bizonyítványod. Én simán megcsinálom, hogy nem eszek, sosem voltam nagyevő. Kiskoromban is tudtam magamra főzni, ha valamilyen kaja nem tetszett, hát csináltam olyat, ami a fogamra való. Normális családban ez így szokás.

2011. aug. 17. 12:48
 20/27 anonim ***** válasza:
78%
Kifejtem, a stílusod primitív. Nagyon jó vitapartner vagyok, meghallgatom az ellenvéleményt, elfogadom, de csak ha normális stílusban íródik. Ahogyan te írsz, az nem az. Ugyanezen logika mentén te is elfogadhatnád a neked nem tetsző válaszokat is. :) Elfogadom, ha szerinted elkényeztetett vagyok (bár szerintem nem igazán tudod, mit is takar a hisztis, de legyen), mert kultúremberek közt ez így szokás. Te pedig fogadd el, hogy én finnyás vagyok, hiszen nem ártok neked ezzel.
2011. aug. 17. 12:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!