Diszkalkulia? Van itt olyan aki diszkalkuliás és kapott felmentést matekból?
Szóval a vizsgálaton túl vagy már?:) Nem mondták el a dolgokat?? A levélbe is leszokták írni.
Na szóval nekem közös megbeszélés alapján lett eldöntve h még ne kapjak felmentést matekból, de minden más segítséget megkapjak (több idő dolgozatoknál, kevesebb/egyszerűbb feladatok) és ha érettségi előtti évben úgy néz ki, hogy elég sz.rul állok matekból, akkor kapok felmentést érettségire és akkor más tantárgyból kell felkészülnöm.
16 éves vagyok. A vizsgálaton már túl vagyok rég,a szakvéleményt pár napja küldték ki.
A pszichológus nővel beszéltem,ő azt mondta hogy menjek be a suliba és az igazgatótól kérjek egy beleegyezést hogy felmenthessen. Az igazgató helyettessel tudtunk beszélni,de ő meg sem hallgatott minket,szinte elutasított.
Ezek után nem tudom mi tévő legyek...
A szakvéleményben az áll,hogy javasolják a felmentésemet amennyiben az intézmény egyetért vele. Azt is írják,hogy fejlesztő foglalkoztatásra szorulok.
Egyik ismerősömet ugyanabban a suliban úgy mentették fel,hogy pótvizsgáznia kellett volna,de ő kapott felmentést így nem volt kötelező elmennie.
"de mondjuk nekem nem ilyen számolós zavarom volt, meg olvasási meg hasonló"
Akkor meg minek írsz ide? Nem mindegy hogy diszlexiáról vagy diszkaluliáról beszélünk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!