Hol tudom elintézni a Diszkalkuliás papírt 21/F?
Figyelt kérdés
21 éves vagyok ezért nem mehetek a sima nevelés tanácsadóba mert ott 18 éves korig foglalkoznak az emberrel.Államilag nem lehetséges ezt elintézni?meg kaptam egy orvos telefon számát nála 67ezer forintért lehet elvégezni a vizsgálatot!!!!!!és ez csak 1 vizsgálat! amin ha kiderül hogy még sincs (mert képesek lennének rá hogy még egy bőrt lerántsanak az emberről) akkor úszott 67ezer forint..elég nehéz dönteni.sokba kerül de nagyon fontos lenne.nem tudok továbbjutni az érettségi felé 11.ben vagyok még mindig!Ált. 2óta léc alatt vagyok matekból ilyen-olyan trükkökkel mentem át de 11be már nem engednek át a tanárok érettségire! HELP!2011. okt. 11. 17:08
1/1 anonim válasza:
A matektanárod vagy a sulid titkára nem tud ebben segíteni? Nálam az érettségi előtt egy évvel végezték a vizsgálatot, de igazi megváltás volt, pedig éjszakákat átmatekoztam és alig mertem haza menni mikor megkaptam a kettest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!