Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Diszkalkuliás vagyok, megbukta...

Diszkalkuliás vagyok, megbuktathatnak kémiából és fizikából?

Figyelt kérdés

Tavaly nyáron derült ki hogy diszkalkuliás vagyok.Matekból nem osztályoznak,a fizika feladatok nagyon nehezen mennek,a kémia egy része is ami számolásos,mivel elég alap műveleteket nem tudok megoldani.Azt hallottam hogy fizikából és kémiából nem buktathatnak meg.Ez igaz?

14/F

2011. márc. 24. 20:34
 1/2 anonim ***** válasza:
A számolásos feladatokat nem kérhetik tőled számon, csak az adott tárgyak elméletét kell tudnod. Ami hülyeség, mert ha nem érted a szorzást és az osztást, akkor a képletekben sem fogod tudni, hogy mit jelent például, hogy I=U/R.
2011. márc. 24. 21:06
 2/2 anonim ***** válasza:
Van-e szakértői véleményen alapuló mentesítésed az igazgatótól? Mit tartalmaz pontosan?
2011. márc. 25. 08:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!