Hogyan érjem el hogy dohányozhassak szüleim előtt? Apám cigizik, anyám nem, tudják hogy cigizek, ha talál nálam anyám akkor nem veszi el.17/f
hát talán csináld úgy h ki jösz apuddal cigizni de nem gyújtasz rá elsőnek majd kövi nap megint kimész vele elkezdesz erről beszélgetni vagy csak megkérded apudat nem bánná e ha rágyújtanál te is aztán ha pampog akkor előtte ne gyújts rá
és egy pozitívum h nem a hátuk mögött a tudtuk nélkül csinálod :)
Nálam is az volt, hogy Apa még cigizett, tudták hogy én is, de nem gyújthattam rá előttük. Tudták, hogy cigizni megyek le a panel elé, de előttük akkor sem lehetett.
Bírd ki. Én akkor gyújtottam rá előttük, amikor elköltözésem után (21 voltam), hazamentem családi banzájra.
23L
Szia!
Én már fősulios voltam, mikor egyszer hétvégén bulizni voltunk, és mikor a barátnőmmel hazaértünk, anya ugye felkelt, és kértem neki egy cigit, mert elfogyott!Aztán közöltem, hogy nekem is adjon egyet, úgyis tudja hogy cigizek!
Nem voltam józan :), de jót nevettünk utána az egészen! :)
Én így gyújtottam rá először Anya előtt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!