Pár napja lettek rólam jó képek, köztük olyan is amin cigizek. Szeretném feltenni iwiwre/myvipre, de az a baj, hogy félek, hogy hugom meglátja, és elmondja apának. De nem akarom Ilyen esetbe mit tennétek?
És ezek pont nagyon jól sikerültek, mert pillanatképek, és nem olyan erőltetett nézés, és emiatt nagyon tetszik. Szeretném feltenni iwiwre/myvipre, de az a baj, hogy félek, hogy hugom meglátja, és elmondja apának. Anya tud róla, ő a képeket is látta. 16éves vagyok és nem cigizek, csak kipróbáltam, hogy tudjam mi az ami nem kell nekem..és pont akkor fotoztak le.
Arra gondoltam, hogy felteszem és lesz ami lesz..de nem tudom milyen szöveggel vágjam ki magam ha hugom beárul..:S
Ti mit mondanátok? Vagy felse tennétek?
En feltennem, aztan ha apukad kerdore von, akkor megmondod az igazat. Csak kiprobaltad, nem kell tobb.
Ha felsz, ne tedd fel.
Köszi.
Jó felteszem, elvégre az nem olyan nagybaj hogy kipróbáltam. És apa is meg anya is cigizett ennyi idősen.
Én biztos hogy nem fogok, értelmetlennek látom, ezért is akartam kipróbálni, hogy hagy tudjam már hogy mire nincs szükségem:D (és direkt nikotinmentest vettünk hogy ne hogy hiányozzon utána)
Jó a kapcsolatunk, csak külön élünk, és ritkán látom.
Igen nem tervezem hogy rászokjak, mert nem látom értelmét.
Köszönöm a segítséget, úgy döntöttem felteszem:)
ott a hangsúly h apukádék is cigiztek ennyi idősen.:)
szóval apukád csak ne vonjon kérdőre h miért történt.:D pont ő aki a te korodban már szívta.^^
ennyire MENŐ lenne, hogy cigizik valaki?
szánalmas
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!