Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Pár napja lettek rólam jó...

Pár napja lettek rólam jó képek, köztük olyan is amin cigizek. Szeretném feltenni iwiwre/myvipre, de az a baj, hogy félek, hogy hugom meglátja, és elmondja apának. De nem akarom Ilyen esetbe mit tennétek?

Figyelt kérdés

És ezek pont nagyon jól sikerültek, mert pillanatképek, és nem olyan erőltetett nézés, és emiatt nagyon tetszik. Szeretném feltenni iwiwre/myvipre, de az a baj, hogy félek, hogy hugom meglátja, és elmondja apának. Anya tud róla, ő a képeket is látta. 16éves vagyok és nem cigizek, csak kipróbáltam, hogy tudjam mi az ami nem kell nekem..és pont akkor fotoztak le.

Arra gondoltam, hogy felteszem és lesz ami lesz..de nem tudom milyen szöveggel vágjam ki magam ha hugom beárul..:S

Ti mit mondanátok? Vagy felse tennétek?

2009. máj. 2. 10:12
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Photoshop
2009. júl. 10. 16:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!