Más is elszomorodik kicsit mikor megtudja hogy egy ismerősének gyereke lesz?
én is mindig elkeseredek...főleg most a nyáron voltam szomorú, mert úgy volt, hogy még a kapcsolatomnak is vége lesz.
nekem pl. fogamzásgátlót kell szednem, mert többször volt, hogy 3 hétig véreztem, és magától nem múlt volna el.
vlsz sosem lesz gyerekem, és így mindig fáj v.hol hogy msáoknak olyan könnyen, és olyan boldogok.
de ez van, ezt dobta a gép...
legalább a párommal rendbehoztuk a dolgokat, és már ennek is örülök, h v.ki még így is szeret
20/L
Aha kicsit elszomorodom, de csak maximum azért,mert látom másokon, hogy boldogabbak mint én,és esetleg más irányba tart a jelenlegi életük mint nekem.Kicsit irigy vagyok, mikor nézem a közösségi oldalakat és tele van a korombeli ismerősök esküvői profi fotóival minden,ráadásul már van babája is,vagy épp állapotos. Néha nyugtatom magam azzal, hogy ezeknek az ismerősöknek a 80%-a valójában nem boldog, mindenféle márkás cuccot megvesz,a háza is hitelre van a tévéjével együtt, és közben feltölti a csodás boldog fotókat a netre, hogy azt mutassa,neki milyen jó.
DE a lényeg, hogy tudom, ha nekem lesz valaha is gyermekem,akkor annak már 10x jobb lesz mint az ismerőseimnek :) És nem vagyok lekésve semmiről.
25n
Én el szoktam kicsit. Régi osztálytársak képei között sokaknál láttam már babát. Nem igaz, hogy nem fejezik be az iskolát amúgy. Egyik ismerősöm 25 éves, a babája már egy múlt, lediplomázott és második szakot is végez. A tiniterhességeket nem sajnálom el tőlük, de akinek az én koromban van már babája... Sajnos még nem tartok ott, hogy a párommal jöhetne a baba, még nem lenne miből eltartani. De szeretnék nagyon. Főleg olyankor, amikor közeli ismerősök, rokonok babáznak le és látom, hogy mennyi mindent elszúrnak, csúnyán viselkednek a gyerekkel, nem törődnek velük, hisztigépeket nevelnek belőlük, és csak kiabálnak. Mármint a szülő a gyerekkel.
Kicsit irigy vagyok, na :)
Én ugyanez vagyok 23 évesen. Mindig is arról álmodtam, hogy fiatalon lesznek gyerekeim, mert olyan jó laza szülőnek lenni, meg ilyenkor könnyebben regenerálódik az ember, könnyebben nyeri vissza az alakját. Bár még nem vagyok lekésve, de rettegek hogy öreg szülő lesz belőlem, öreganya, az öreg szülők sosem lazák, meg olyan cikik, az anyám is begyepesedett 31 évesen szült..szóval, meg az unokák miatt is fontos...
Persze ha szerelmes lennék akkor azonnal vállalnék, de még pasim sincs...igy kvára nehéz!!!
teljesen megértelek, nekem olyan ismerőseimnek van már családja, akik se nem szépek, sőt rondák, se nem okosak, se nem keresnek jól, szóval...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!