Más is elszomorodik kicsit mikor megtudja hogy egy ismerősének gyereke lesz?
Te viszont alhatsz délig egy átbulizott éjszaka után. :)
Kiélheted magad mielőtt babát vállalsz és soha nem fog eszedbe jutni az, hogy pár évet várni kellett volna a családalapítással, mert még nem láttad a világot.
Én 32 évesen szültem és úgy érzem, hogy ez volt számomra az ideális időzítés.
Szia!
Én is 24 vagyok, 7 hónapos állapotos. Én nem szoktam irigyelni a velem egyidős kismamákat, csak azokra morogtam, akikről teljes bizonyossággal tudtam, hogy a gyermeket eszközként akarja felhasználni (tudok pár ilyen esetről), ahol jó családba szeretett volna kerülni, és a gyerek volt a megfelelő ok a házasságra. Ezeket a lányokat nem szeretem... Aki viszont tényleg a férjével együtt tervezte, azoknak mindig örültem :) Mi két év házasság után döntöttünk úgy, hogy elég volt a suli-meló- pénz hármas, diploma megvan, munka is volt elég, lesz is, gyerek után is, pénzből sem kell millió, és így mi is babát várunk. Én nem teszek ki semmit a babától az internetre, úgyhogy az én ultrahang képeimet nem nézheti senki irigykedve, nem vagyok ennyire társasági szellem. Eljön a Te időd is, és akkor mindennél boldogabb leszel :) Gondolj bele, addigra ők már egy dackorszakos gyerekkel sóhajtoznak majd, mire Te babaillatú felhőben éled át legszebb perceit :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!