Mit tegyünk azért, hogy újra legyen kedvünk a szexhez?
Pár kiló plusz? Ne erre gondolj, töröl-töröl! A férjed nem egy adag húst, hanem TÉGED, testestül-lelkestül szeretett meg. A gyereke anyja vagy, az élete része, ezt egy vegytisztán kifutóra szerkesztett babaarcú modell sem tudja überelni. Ilyenkor a másiknak a kis hurkáit is szeretjük, vagy te nem..?
Kezdeményezz, ahányszor csak kedved tartja, a férfiak ezt imádják! ..és ez meghozza az étvágyatokat is. A legjobb étvágygerjesztő maga a szex.:)Minél többször csinálod, annál többször akarod majd-és ő is. Hajrá!
Sok kisgyerekes családban előfordul ilyen időszak.
De, jó lenne tudni, hogy a fáradtság ellen mit lehetne csinálni????
ajánlanám a mosógépet, centrifuga közben ;)
Lays
Második vagyok. Nagyon jó az, hogy csírájában akarod megoldani a dolgot, nem akkor, amikor már gerenda lesz a tüskéből. Arra is gondolj kérlek, hogy egy nőt legelsősorban nem a külseje, hanem a tekintetéből sugárzó mindenfélék, különösen a magabiztos önbizalma tesz kívánatossá! Ezt százból száz férfiismerősöm igazolja. Önbizalmat meg mi mással lehetne a leginkább növelni, mint a másik tekintetében látható vággyal, a szexszel.. :)
Pajzánok, cicásak, bújósak, és időnként vadmacskák is tudunk lenni, mi nők, és elévülhetetlen érdemünk, hogy képesek vagyunk ráérezni, melyikre vevő ebből aktuálisan a férfi.
Menni fog, biztatlak, és remélem, ma este minden átmenet nélkül, csillogó szemekkel levadászod róla a pólóját! :)
Köszönöm a válaszod kedves utolsó! Azóta írtam Neki emailt és megírtam, hogy számomra fontos, hogy újra 2-3 kilóval kevesebb legyek és fontos, hogy éreztesse velem, hogy kíván és szeret. Tüneményes választ kaptam Tőle, imádom! Azt írta, hogy azért nem kezdeményez sokszor, mert látja rajtam, hogy fáradt vagyok, esetleg a kislányunk ha nyűgi, akkor még idegesebb is vagyok és azt akarja, hogy pihenjek, lazítsak inkább. Azt írta, hogy annak, hogy kevesebbet szeretkezünk az utóbbi időben, semmi köze ahhoz, hogy kevésbé szeretnénk egymást, illetve hány kiló plusz van rajtam. Ez önbizalmat ad, most,hogy elaludt a kislányom, egy kicsit tornáztam és nem adom fel, ma este elcsábítom! :)
Kedves utolsó előtti: nem szexelni nem vagyok képes, hanem lelkileg nem tudunk egymásra hangolódni, nagy a különbség!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!