Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyünk azért, hogy újra...

Mit tegyünk azért, hogy újra legyen kedvünk a szexhez?

Figyelt kérdés
Férjemmel nagyon szeretjük egymást, 1 éve vagyunk házasok, 11 hónapos a kislányunk. Minden nagyon jó, kivéve az utóbbi időben kevesebbet közeledünk egymáshoz. Eddig minden másnap volt szex, az utóbbi időben viszont egy héten egyszer. Ez engem nagyon bánt. Tudom, hogy a fáradtság az oka igazából, mert mire a lányunk elalszik, már mi is fáradtak vagyunk, napközben meg (pl. hétvégén) sokszor jólesik a pihenés, ha napközben alszik a gyerek. Viszont emiatt az önbizalmam már a béka feneke alatt van. Nem érzem igazán nőnek magam. Ehhez az is hozzájárul, hogy pár kiló plusz maradt rajtam a szülés után, nem érzem szépnek magam. Tegnap este szerintem mindketten azt vártuk, hogy a másik kezdeményezze az együttlétet végül nem lett belőle semmi. Mit tudnék csinálni?
2009. ápr. 14. 07:59
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
94%
Mar valaszoltal: kezdemenyezz!
2009. ápr. 14. 08:28
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Pár kiló plusz? Ne erre gondolj, töröl-töröl! A férjed nem egy adag húst, hanem TÉGED, testestül-lelkestül szeretett meg. A gyereke anyja vagy, az élete része, ezt egy vegytisztán kifutóra szerkesztett babaarcú modell sem tudja überelni. Ilyenkor a másiknak a kis hurkáit is szeretjük, vagy te nem..?

Kezdeményezz, ahányszor csak kedved tartja, a férfiak ezt imádják! ..és ez meghozza az étvágyatokat is. A legjobb étvágygerjesztő maga a szex.:)Minél többször csinálod, annál többször akarod majd-és ő is. Hajrá!

2009. ápr. 14. 08:49
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Ilyenkor nem egyszerű tanácsot adni, mert ha jön a gyermek akkor minden megváltozik egy pár életében..már a "Mi" szócska is 3 főre bővül. A szexuális dolgok nem változnak meg egyik napról a másikra (ahogy nem is romlottak el hirtelen). Én azt javasolnám, hogy beszélgessetek sokat, hisz ilyenkor arra sincs idő..Aztán ne sajnáljátok egymásra az időt és 1-2-3 órát vigyázhatnak a picire a nagyszülők...Öltözz csini fehérneműbe és éreztesd, hogy kívánod a férjed..mert könnyen lehet, hogy ő azt gondolja, hogy még nem "terhel" téged ezzel is.
2009. ápr. 14. 09:15
 4/13 anonim ***** válasza:
71%

Sok kisgyerekes családban előfordul ilyen időszak.

De, jó lenne tudni, hogy a fáradtság ellen mit lehetne csinálni????

2009. ápr. 14. 09:17
 5/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Különösen a második volt számomra "ébresztő hatású". Valóban nem egy adag húst vett feleségül a férjem és Ő most is sokszor dícsér, igaz, régebben többet dícsért, amikor vékonyabb voltam. Természetesen én is a lényét szeretem, nem a súlyát, bár nála túlsúlyról nem beszélhetünk. De ha elhízna, akkor is szeretném. A 3. válaszolónak is igaza van abban, hogy benne lehet az a dologban, hogy nem akar még ezzel is "terhelni", pedig sokszor nagyon kedvemre lenne vele. Valójában nálunk úgy néznek ki az együttlétek, hogy a nap folyamán többször célozgatunk rá és akkor szeretkezünk este. De én szeretném, hogy ettől függetlenül ne csak akkor próbáljon közeledni, ha én célozgatok, hanem magától is. Nemrég, amikor terveztünk beköltözni a lakásunkban (februárban költöztünk) sokat beszélgettünk, hogy majd minden létező részét felavatjuk a lakásnak, ebből eddig sajna nem sok minden valósult meg. Sajna sokszor az említett okok (fáradtság, kis önbizalom) elveszi a kedvemet a kezdeményezéstől, de erőt veszek magamon és kezdeményezek, mert még az elején vagyunk a problémának, most akarom megoldani, nem amikor már hatalmas! Várom még a válaszaitokat és tanácsaitokat.
2009. ápr. 14. 09:53
 6/13 anonim ***** válasza:
0%

ajánlanám a mosógépet, centrifuga közben ;)

Lays

2009. ápr. 14. 10:36
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Második vagyok. Nagyon jó az, hogy csírájában akarod megoldani a dolgot, nem akkor, amikor már gerenda lesz a tüskéből. Arra is gondolj kérlek, hogy egy nőt legelsősorban nem a külseje, hanem a tekintetéből sugárzó mindenfélék, különösen a magabiztos önbizalma tesz kívánatossá! Ezt százból száz férfiismerősöm igazolja. Önbizalmat meg mi mással lehetne a leginkább növelni, mint a másik tekintetében látható vággyal, a szexszel.. :)

Pajzánok, cicásak, bújósak, és időnként vadmacskák is tudunk lenni, mi nők, és elévülhetetlen érdemünk, hogy képesek vagyunk ráérezni, melyikre vevő ebből aktuálisan a férfi.

Menni fog, biztatlak, és remélem, ma este minden átmenet nélkül, csillogó szemekkel levadászod róla a pólóját! :)

2009. ápr. 14. 10:45
 8/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszod kedves utolsó! Azóta írtam Neki emailt és megírtam, hogy számomra fontos, hogy újra 2-3 kilóval kevesebb legyek és fontos, hogy éreztesse velem, hogy kíván és szeret. Tüneményes választ kaptam Tőle, imádom! Azt írta, hogy azért nem kezdeményez sokszor, mert látja rajtam, hogy fáradt vagyok, esetleg a kislányunk ha nyűgi, akkor még idegesebb is vagyok és azt akarja, hogy pihenjek, lazítsak inkább. Azt írta, hogy annak, hogy kevesebbet szeretkezünk az utóbbi időben, semmi köze ahhoz, hogy kevésbé szeretnénk egymást, illetve hány kiló plusz van rajtam. Ez önbizalmat ad, most,hogy elaludt a kislányom, egy kicsit tornáztam és nem adom fel, ma este elcsábítom! :)

Kedves utolsó előtti: nem szexelni nem vagyok képes, hanem lelkileg nem tudunk egymásra hangolódni, nagy a különbség!

2009. ápr. 14. 11:11
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó vagyok...Így aztán közelebb hozott benneteket egymáshoz ez az egész szex-ügy, erre mindenképp jó volt. Örülök nektek, minden szépet a jövőben is! :)
2009. ápr. 14. 11:40
 10/13 anonim ***** válasza:
nálunk is ugyan ez volt a helyzet. de én bele törödtem. söt amikor csak egyszer egy héten csináljuk, több a vágy! és olyan jókat szoktunk szeretkezni mint még soha.
2009. ápr. 14. 11:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!