Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Érdemes így elmondani? (bunkó...

Érdemes így elmondani? (bunkó megjegyzéseket nem kérek)

Figyelt kérdés

Érdemes úgy elmondani édesanyámnak (szüleim elváltak már rég, kb 6 éve) hogy homoszexuális vagyok, ha anyám a "b*zi" szót használja a melegek megjelölésére, ha szerinte ez nem normális dolog?

Azért kérdezem mert szerintem ez örökké nem titkolható, 1 év és elkerülök egyetemre albérletbe (reményeim szerint), de nagyon félnék hogy mit válaszolna rá. Arra meg semmi szükségem hogy elráncigáljon pszichológushoz meg stb.

Mit tanácsoltok? Mert tény hogy örökké nem titkolható. Amúgy nem sejt semmit ebben biztos vagyok.

BUNKÓK KÍMÉLJENEK !!!!!

18/F

2011. aug. 13. 21:23
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
67%
Most nézem, lemaradt a HOMO. Pedig én odairtam, nem értem! Akkor most javitás: Homoszexualitás
2011. aug. 13. 23:39
 32/34 anonim ***** válasza:
8%
Szegény anyuka:(
2011. aug. 14. 03:15
 33/34 anonim ***** válasza:
szia! jelentkezz ha sikerült beszélne anyuddal! remélem, a lehető legjobban fogadja majd, hiszen nem bűnt követtél el csak párt választottál :) soksikert az életben!
2011. aug. 15. 06:55
 34/34 A kérdező kommentje:
Egyenlőre még nem tervezem majd ha albérletbe leszek. Eléggé félek ilyen téren anyukámtól :S
2011. aug. 15. 07:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!