Érdemes így elmondani? (bunkó megjegyzéseket nem kérek)
Érdemes úgy elmondani édesanyámnak (szüleim elváltak már rég, kb 6 éve) hogy homoszexuális vagyok, ha anyám a "b*zi" szót használja a melegek megjelölésére, ha szerinte ez nem normális dolog?
Azért kérdezem mert szerintem ez örökké nem titkolható, 1 év és elkerülök egyetemre albérletbe (reményeim szerint), de nagyon félnék hogy mit válaszolna rá. Arra meg semmi szükségem hogy elráncigáljon pszichológushoz meg stb.
Mit tanácsoltok? Mert tény hogy örökké nem titkolható. Amúgy nem sejt semmit ebben biztos vagyok.
BUNKÓK KÍMÉLJENEK !!!!!
18/F
Szerintem előtte hozz fel valami témát a melegekről, hogy hogyan viszonyulna hozzájuk, igaz nyilván a saját gyerekéhez talán máshogyan. Attól függ mennyire elfogadó, viszont engem elszomorít, hogy néhány fiatal mennyire nem meri felvállalni magát... sajnos idejutott a társadalmunk, ahelyett, hogy támogatnánk fújjogunk.
Az meg, hogy elvisz pszichológushoz kicsit fejbe vágott...akárhogy is döntesz próbáld meg megértetni vele, hogy ez nem olyan dolog amit gyógyítani lehet/kéne.
Szerintem sejtelme sincs, és ezt tudom.
Amúgy köszi a kedves hozzászólásokat! :) Jó látni hogy nem csak bunkók vannak! :)
Szerintem ha már nem élsz vele, akkor mond el.
Lehet jól fogja fogadni(vannak ilyen szülők, csak elég kevesen) Lehet nagyon rosszul és egy hétig látni se akar, de egy idő múlva egész biztos vagyok benne, hogy megérti. Főleg, ha szoros a kapcsolatotok. :) Szóval annyi a tanácsom, hogy amikor már nem vele élsz, akkor mond el!! Remélem meg fogja érteni
ma 21:49 Tudod volt idő, hogy ez teljesen normális dolognak számított, viszont mostanra elértük azt, hogy az emberek kötelezően undorodjanak valamitől, ami egy teljesen normális dolog, nem betegség, erről senki sem tehet
Tudod milyen nehéz lehet ráébredni, hogy a saját nemedhez vonzódsz, és, hogy el kell titkolnod mert bántani fognak miatta? Sokan ezért az öngyilkosságba menekülnek... gondolom így már érted.
Költözz el.Élj új életet,és amikor már nem függsz sem anyagilag sem a lakás miatt az anyádhoz akkor elmondhatod neki..
Addig úgyis a "b..i" szót fogod kapni.
Nem minden szülő tudja ezt megemészteni,és elfogadni..Ez van..ezzel kell együtt élni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!