Anya szerint 9. osztályba már nem való a hátizsák. Vélemények?
Én eddig csak a háti táskákat nézegettem, és
ma, amikor megmutattam anyának azt a budmil táskát, amit kinéztem, kinevetett, és azt mondta, gimiben már mindenki oldaltáskát hord, és engem ki fognak nevetni... De én nem akarok oldaltáskát, már volt egyszer, éa minden nap végére majd leszakadtam, ráadásul most még több cuccunk is lesz. Végül megvettük a hátizsákot, de nagyon aggaszt, hogy tényleg ki fognak-e nevetni. :( A táska szürke, és rajta fekete és pink, apró virágok vannak, egyáltalán nem néz ki dedósnak. Tényleg nem hordanak a mai gimisek hátizsákot? Mert szerintem igen, csak anya nagyon mutogatta nekem a kis kézitáskákat, amiktöl majnem hányingert kaptam... 15/L
Mi középsuliba oldaltáskát hortunk. Elég gyakran fájt is a hátam, most már elgondolkodnék, hogy oldaltáska vagy hátitáska...
Off. Mi azért néztük, hogy ki mibe járt suliba, volt 1 osztálytársunk, neki nagy kör hercegnős meg barbees tolltartója volt 4-be-párszor mosolyogtunk rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!