Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anya szerint 9. osztályba már...

Anya szerint 9. osztályba már nem való a hátizsák. Vélemények?

Figyelt kérdés

Én eddig csak a háti táskákat nézegettem, és

ma, amikor megmutattam anyának azt a budmil táskát, amit kinéztem, kinevetett, és azt mondta, gimiben már mindenki oldaltáskát hord, és engem ki fognak nevetni... De én nem akarok oldaltáskát, már volt egyszer, éa minden nap végére majd leszakadtam, ráadásul most még több cuccunk is lesz. Végül megvettük a hátizsákot, de nagyon aggaszt, hogy tényleg ki fognak-e nevetni. :( A táska szürke, és rajta fekete és pink, apró virágok vannak, egyáltalán nem néz ki dedósnak. Tényleg nem hordanak a mai gimisek hátizsákot? Mert szerintem igen, csak anya nagyon mutogatta nekem a kis kézitáskákat, amiktöl majnem hányingert kaptam... 15/L

2011. aug. 13. 19:24
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
83%
Én személy szerint utálom az oldal táskát ugyanazért mint te, meg egész nap azt cipelni... Szal én hátitáskát hordok, és mégsem nevetnek ki. És az osztályból is sokan hordanak még ilyet... Pedig most megyek 11.-be....
2011. aug. 14. 11:15
 42/45 anonim ***** válasza:
66%

Mi középsuliba oldaltáskát hortunk. Elég gyakran fájt is a hátam, most már elgondolkodnék, hogy oldaltáska vagy hátitáska...

Off. Mi azért néztük, hogy ki mibe járt suliba, volt 1 osztálytársunk, neki nagy kör hercegnős meg barbees tolltartója volt 4-be-párszor mosolyogtunk rajta.

2011. aug. 14. 11:54
 43/45 anonim ***** válasza:
83%
Én azt vettem észre, h akik oldaltáskával jártak nálunk a gimiben, azok a cuccuk nagy részét a sulis szekrényben hagyták. Na ezek az emberek nem is voltak soha jó tanulók. Így amikor meglátok egy oldaltáskás kis p.icsát, akkor rögtön az jut eszembe, h na ez sem jó tanuló. Tudom nem szabad általánosítani, de nekem ilyen tapasztalataim vannak. Ugyanis a csak önmagában 3 kg-os nyelvkönyvből mindennapra volt vmi feladva, de hogy az a kis tatyókba be nem fér, az tuti.
2011. szept. 1. 17:49
 44/45 anonim ***** válasza:
nálunk mindenki oldaltáskát hord(ott) és mégis akik ott is hagyták a könyveiket, bár év vége fele majdnem mindenki, volt igenis kitűnő tanuló, lány, nem is oldaltáska volt hanem kézitáska vagy nem tudom, olyan mint egy sima női táska de nagyobb
2011. szept. 1. 20:28
 45/45 anonim ***** válasza:
66%
Na akkor megint leírom a gyengébbek kedvéért is: "Tudom nem szabad általánosítani, de nekem ilyen tapasztalataim vannak." Tehát nem azt mondtam, h minden oldaltáskás hülye, de az én SAJÁT tapasztalatom az, h tanulás szempontjából nem ezek az emberek járnak az élen (persze kivétel mindig van).
2011. szept. 1. 22:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!