Anya szerint 9. osztályba már nem való a hátizsák. Vélemények?
Én eddig csak a háti táskákat nézegettem, és
ma, amikor megmutattam anyának azt a budmil táskát, amit kinéztem, kinevetett, és azt mondta, gimiben már mindenki oldaltáskát hord, és engem ki fognak nevetni... De én nem akarok oldaltáskát, már volt egyszer, éa minden nap végére majd leszakadtam, ráadásul most még több cuccunk is lesz. Végül megvettük a hátizsákot, de nagyon aggaszt, hogy tényleg ki fognak-e nevetni. :( A táska szürke, és rajta fekete és pink, apró virágok vannak, egyáltalán nem néz ki dedósnak. Tényleg nem hordanak a mai gimisek hátizsákot? Mert szerintem igen, csak anya nagyon mutogatta nekem a kis kézitáskákat, amiktöl majnem hányingert kaptam... 15/L
Nagyon jól gondolod, ha hátizsákot akarsz hordani. Jóval kényelmesebb, mint az oldaltáska, és a cuccokat is könnyebb vinni benne, emellett nem fog fájni a hátad, és a gerincferdülés veszélye sem fog fenyegetni. Én 10.-es leszek, 9.-ben nagyrészt (1. félévben) válltáskát hordtam, aztán 2. félévben áttértem a hátira, és sokkal jobb, mint az előző. Most is hátizsákot vettem 10-re. És nem igaz, hogy a középiskolások nem hordják! Az osztálytársaim közül sokan vannak, akik ezt hordják. Az egészséged fontosabb, mint az, hogy mit hordanak a többiek. Ha tetszik neked a táska, hordd bátran! Sokkal jobb, mint az oldal- és válltáska.
16/L
Fősulin is azt vittem, ha sok holmi volt...nekem másikak húzzák a vállam, kézben utálok cipekedni...
Sőt, mai napig azzal járok bevásárolni. Kényelmes. Még gimi elsőben vettem és azóta is táska. Oneill, akkor 10 ropi volt,szóval megéri drágábbat venni.
Úgyhogy felejtsd el amit Anyukád mondott, hülyeség sztem. :)
23N
Az oldaltáska nem valami egészséges, oldalra húzza az egész gerincedet.
Nálunk egyetemre is sokan hátizsákkal jönnek, főleg akik bringával járnak.
Egyébként sok középiskolás lányt szoktam látni a városban hátizsákkal mászkálni iskolaidőben, úgyhogy biztos hordanak.
Hidd el középiskolában már nem igazán fontos hogy kinek milyen táskája/tolltartója/tollja stb van. Én már nem is emlékszem kinek milyen volt :) Aki meg az alapján ítéli meg az embert hááát...hadd ne mondjam milyen...
Egyébként én hátizsákot hordtam, sőt, még most egyetemen is, pont azért mint te, mert majd' leszakad a vállam ha oldaltáskát kell vinnem...
És leírás alapján tök jól nézhet ki :)
21/L
;en meg egyetemre is hatizsakkal jarok, mert kenyelmes. Sz.rom le, hogy kinek nem tetszik. Van meg rajtam kivul par ember aki hatizsakot hord. Gimi negyedikben is hatizsakom volt. Volt es most is van oldaltaskam, de utalom...
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!