Anya szerint 9. osztályba már nem való a hátizsák. Vélemények?
Én eddig csak a háti táskákat nézegettem, és
ma, amikor megmutattam anyának azt a budmil táskát, amit kinéztem, kinevetett, és azt mondta, gimiben már mindenki oldaltáskát hord, és engem ki fognak nevetni... De én nem akarok oldaltáskát, már volt egyszer, éa minden nap végére majd leszakadtam, ráadásul most még több cuccunk is lesz. Végül megvettük a hátizsákot, de nagyon aggaszt, hogy tényleg ki fognak-e nevetni. :( A táska szürke, és rajta fekete és pink, apró virágok vannak, egyáltalán nem néz ki dedósnak. Tényleg nem hordanak a mai gimisek hátizsákot? Mert szerintem igen, csak anya nagyon mutogatta nekem a kis kézitáskákat, amiktöl majnem hányingert kaptam... 15/L
Hidd el, nem fognak kinevetni (aki meg igen, az értelmileg nem áll egy súlycsoportban veled, így nem kell foglalkoznod vele).
Én még most is hátizsákkal járok, és soha nem nevettek ki még érte. 21/L
jut eszembe az egyik válaszadó kapcsán, én is, a mai napig dolgozni is hátizsákkal járok (Adidas, de ez tökmindegy)
én írtam, hogy egyetemen is azt használtam
Jézusom anyukád mit mondott! :D
Nálunk a suli 80%-a hátitáskát hord, amúgy meg egyáltalán nem egészséges ha oldaltáskát hordasz! Hosszú idő után elferdítheti a gerinced! És nagyon fog fájni a vállad (mindkettő mert mindegy melyik oldalra teszed, 5 perc után akkor is úgy fogod érezni h tövestül szakad ki a helyéről ha nem teheted le a táskát..) tőle, pláne amennyi cuccod lesz!
ciki az, aki azzal van elfoglalva, hogy mit gondolnak róla a buták, akik a külsőségekkel vannak elfoglalva, és inkább kényelmetlen válltáskát hordanak, és tönkreteszik az egészségüket.
hordd a hátizsákot!
A lányom most fejezte be a 2 éves OKJs képzést középiskolában és a csoportjukból majdnem mindenki hátizsákot hordott. A buszon is szinte csak hátizsákos gyerek volt, pedig 3 különböző középiskolába járnak be azon a buszon.
A másik lányom ha sok volt a cucca, az egyetemen is hátizsákozott.
Most már dolgozik (25 éves) és most is hátizsákban hordja a cuccait (jó nehéz a táskája) Pár napig hordta oldaltáskában (mert nem volt megfelelő hátizsákja), de úgy fájt a háta, hogy inkább elment munka után venni egy hátizsákot.
Ne félj, csomó hátizsákos lesz!
Nálunk a gimiben majdnem mindenki hátizsákot hord. Szerintem kényelmesebb, és igaz, h nem olyan "nőcis", de jól néz ki.
Aki meg kinevet miatta az idióta. De biztos nem lesz senki. :) Akkor nevetnének ki, ha olyat hordanál, ami nem illik hozzád.
16/L
Én gimiben végig hátizsákot hordtam, mert elég sok cuccom volt és nem akartam oldaltáskában cipelni egész nap, az kicsit kényelmetlen lett volna.
Egyetemen kezdtem oldaltáskát hordani, mert ekkor már nem kellett egyszerre sok cuccot magammal vinnem. A párom az egyetemen is végig hátizsákot használt, mint nagyon sokan mások.
Semmi nevetséges nincs egy hátizsákban. Hordd csak azt nyugodtan, sokkal kényelmesebb és praktikusabb!
24/L
Én egyetemre is hátizsákkal jártam.
Testvérem meg dolgozni is azzal jár.
Semmi nevetséges nincs benne.
Én egy közepesen nagy sporttáskát hordtam, de csak azért, mert állandóan vittem a sportfelszerelésemet.
A hátizsák tényleg ritka, de szerintem nincsen vele semmi baj.
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!