Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anya szerint 9. osztályba már...

Anya szerint 9. osztályba már nem való a hátizsák. Vélemények?

Figyelt kérdés

Én eddig csak a háti táskákat nézegettem, és

ma, amikor megmutattam anyának azt a budmil táskát, amit kinéztem, kinevetett, és azt mondta, gimiben már mindenki oldaltáskát hord, és engem ki fognak nevetni... De én nem akarok oldaltáskát, már volt egyszer, éa minden nap végére majd leszakadtam, ráadásul most még több cuccunk is lesz. Végül megvettük a hátizsákot, de nagyon aggaszt, hogy tényleg ki fognak-e nevetni. :( A táska szürke, és rajta fekete és pink, apró virágok vannak, egyáltalán nem néz ki dedósnak. Tényleg nem hordanak a mai gimisek hátizsákot? Mert szerintem igen, csak anya nagyon mutogatta nekem a kis kézitáskákat, amiktöl majnem hányingert kaptam... 15/L

2011. aug. 13. 19:24
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
86%
Én az egyetemre vittem először kézitáskát.
2011. aug. 13. 19:45
 22/45 anonim ***** válasza:
88%
Sztem ez hülyeség. Én most ballagtam és még egy csomóan a suliba hátitáskát hordtak. Az osztályunkba pl. csak pár lány hordott oldaltáskát. Nem nevetne ki senki, nyugi:)
2011. aug. 13. 19:45
 23/45 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem sincs semmi nevetséges a hátizsákban.Én a lányomnak(7.-es)nem engedtem meg,hogy oldaltáskát hordjon,nehogy gerincferdülése legyen.
2011. aug. 13. 19:48
 24/45 anonim ***** válasza:
75%
Hé utolsó! Nem az Te vagy az anyám véletlenül? :D
2011. aug. 13. 19:49
 25/45 anonim ***** válasza:
82%

Képet nem tudsz linkelni róla?

Amúgy nem értem anyukádat. Az enyém foggal-körömmel tiltakozott az oldaltáska ellen, mondván nem tesz jót a gerincünknek. Igaza is volt. Én 21 éves fejjel hátizsákot hordok az egyetemen, nem nevetett még senki ki. (Sőt, még fogdossák is az anyagát, hogy de jó. :D ) Néha hordok oldaltáskát, de abban max. egy kisüveg víz van + pulcsi. Többtől húzza a vállam.

2011. aug. 13. 19:51
 26/45 anonim ***** válasza:
85%

Ugyanmár! :)

Én végig hátizsákkal jártam: álatalános iskola-gimnázium-egyetem (most MSc-n is)!

Nem a kapafog az igénytelenség (amiről nem tehet az illető esteleg, mivel nem tud belőle lefaragni (kedves (?) válaszoló), hanem ha nem ad a gerincferdülésre és válltásákát hord!!

Szerintem.

2011. aug. 13. 19:52
 27/45 anonim ***** válasza:
86%

Most megyek 11.-be, hallgass rám !

Középsuliban senkit nem érdekel, hogy milyen a hátizsákot, a tolltartót, a tesizsákot, a kutyafüléd !

Hordd, ami neked tetszik. Senki nem fog kinevetni !

16/l

2011. aug. 13. 19:54
 28/45 anonim ***** válasza:
77%

Én is hátizsákot hordok, és az osztály nagy része azt hord. Persze vannak a felhők közt élő plázacicák, akiknél soha nem láttam még hátizsákot.

Egyébként amikor már nem lesz sok cuccod, akkor az oldaltáska ideálisabb, mint egy hátizsák, de 9.-ben szerintem teljesen értelmetlen.

2011. aug. 13. 19:57
 29/45 anonim ***** válasza:
77%

Szerintem sincs semmibaj a hátitáskákkal. Én is azt hordtam középsuliban. Főleg monstanság már annyira szép mintázatú, fazonú hátitáskákat gyártyanak, régen nem volt ekkora választék. :)

Suliba már nincs szükségem hátitáskára, de más célból simán vennék (pl. kirándulás/sátorozás...), még így 21 évesen is.

SZóval egyáltalán nem ciki :)

2011. aug. 13. 19:57
 30/45 anonim ***** válasza:
75%

Attól függ, milyen is az a hátizsák? Vannak egészen jó "nőcisek" is.

Én egyénként már nyugdijas vagyok, de ha kimegyek a terepre, mindig hátizsákot hordok. Nem terheli a gerincet.

2011. aug. 13. 20:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!