Miért ilyen az anyám? Mindjárt 17 vagyok, de ő 10 évesnek kezel!
Van egy barátom,akivel 1 éve együtt járok.Szeretjük egymást,ismerik már anyáék is,szokott itt lenni,szoktak beszélni,étterembe is eljön velünk,stb,szóval már mondhatjuk,hogy befogadták,a család része lett.Ma felhoztam neki,hogy mi lenne,ha itt aludna nálunk.Erre egyből azt válaszolta,hogy még fiatalnak tart hozzá(tudja,hogy már lefeküdtünk egymással!!),meg neki ez a nevelési elve,a gondolkodása.
Segítsetek kérlek!Köszönöm a NORMÁLIS válaszokat!
Ha neki ez a véleménye, joga van hozzá. Nekem se engedték meg, majdcsak 18 éves koromban. Lehet nem is baj.
23/L
nálunk is ez van. én meg mindjárt 18 leszek. az ő szülei, az enyémek is ugyanezt mondják, pedig tudják, hogy lefeküdtünk, fogamzásgátlót is szedek kb fél éve. 'amíg nem vagyunk házasok, addig ki se próbáljuk, hogy milyen' nem értem egyébként, de mi tavaly tél óta próbáljuk győzködni őket... azért sok sikert :)
17/L
Sok sikert?Tisztára el vagyok keseredve,mindentől elvette a kedvemet.
Azért köszönöm!
22:22!Köszönöm Önnek is a választ,biztosan örül a lánya,hogy tényleg ennyire megértő édesanyja van!
Megmutatnám,de az a baj,hogy ismerem már az enyémet."Van aki így,van aki úgy neveli a gyerekét.Engem nem érdekel más."Valami ilyet kapnék az arcomba.Már többször is mondta,hogy neki ez a véleménye,a nevelése.
Ezen nem igazán tudok változtatni igaz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!