17 évesnek jogosítvány?
Szerintetek való egy 17 évesnek jogosítvány?
Én nem szeretném letenni de anyám hajthatatlan.
17/L
Én 18évesen csináltam meg, és én is a szülők unszolására.
Szerintem mindenképpen neked kell akarni, hiszen nagy felelősséggel jár az egész, onnantól hogy beültél a kormány mögé... Amúgy én is féltem az elején, hogy nem fog menni.. de aztán belejöttem:) mondjuk az oktató hozzáállása is fontos:)
Nem akarom megcsinálni.
Még nem töltöttem be a 17-et de most elkezdeném és szeptemberben folytatnám.
Én nem akarok autót vezetni. Más autóját úgyse vezetném mivel félek attól, hogy összetöröm. Anyám mindig azt mondja, hogy úgyse haragudna ha összetörném de mindenre ezt mondja aztán ha mégis bekövetkezik 2 hétig nem szólunk egymáshoz. Saját autót úgyse tudok venni mert nincs pénzem. Anyámtól nem fogom elvárni, hogy vegye nekem autót és ha lenne autóm akkor se venném meg akármelyiket mert olyan autót nem akarok amit legszívesebben felgyúújtanék. Szerintem felesleges. Már olyan ideges vagyok emiatt, hogy a párom is meg mindenki unszol, szét tudnám verni a szobám.
Én is 17 évesen csináltam, már nagyon vágytam rá. Sokkal jobb ennyi idősen jogosítványt szerezni, akár 1 nyár alatt megvan, később nem biztos, hogy lesz rá időd. Amint lett jogsim, nagyon jó érzés volt, hogy kocsival jártam középsuliba, sokan irigykedtek is rám :).
24/F
42 éves nő vagyok, 18 évesen szereztem a jogsit, azóta vezetek. A fiam 17 éves korától vezet, most 21 éves. Én azt mondom, minél hamarabb. Ez ellen egyetlen kivétel van, ha te magad nem érzed azt, hogy érett vagy rá, és szeretnéd megcsinálni. Erőltetni semmi értelme.
Hugomnak is régóta van jogsija, de nem vezet. Nagyon fél. Már különórákra is járt, hogy többet gyakoroljon, valahogyan növelje az önbizalmát. De ennek ellenére sem akar. Szóval van jogsija, de nincs semmi értelme, mert egyáltalán nem vezet. Pedig van autójuk.
Így, ha te nem akarod, akkor nincs értelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!