Nagyon gáz ha még nincs gyerekem, elég sokaknak van már az én koromban?
Akkor gáz, ha úgy érzed.
Viszont ez a mondat: "fiatalon szeretnék unokákat is".
Ezt majd a gyerekeid döntik el, nem te.
Ha úgy érzed, hogy késésben vagy, akkor próbálj meg társat találni, az interneten, vagy valahol, aki már elég érett, és gyereket akar.
Sok ilyen férfi van.
És szülj neki gyereket.
Én is 24 vagyok és ugyanigy vagyok a dologgal, mint te.
bár nekem van barátom, elég komolyan is tervezünk, de anyagilag sajnos még nem állunk készen egy babára.
Néha rám is rámtör az érzés, hogy "kicsúszom" az időből, de szerencsére ez csak néha van igy.
Ha rágörcsölsz a dologra, azzal csak neked lesz rosszabb (bár tudom, mondani könnyű).
L/24
Nem akarok idősen, 30 felett szülni mert az olyan...szóval nem akarok hatvanéves nyűgős süket vénasszony lenni, amikor a gyerekem érettségizik és fiatalon szeretnék unokákat is.
Anya 36 volt, amikor én csecsemő, de a mai napig nem egy nyűgös süket öregasszony:) 27 vagyok.
Egyébként sem kor függő, hogy állsz a gyerekhez. Hacsak emiatt akarsz szülni, akkor még ráérsz egy kicsit:)
mivel te annak érzed, akkor igen gáz.
egyébként meg nem
TEhat a "terv" elkeszult, mar csak megkell valositani!
Elj nyitottan, s talald meg a tarsat, akivel mar ezt letre lehet hozni.
De haladj lassan, fokozatosan, hiszen eloszor is, legyen gyermeked, es legyen egeszseges!
Férfi vagyok igaz de a helyedben nem mennék szórakozó helyre
mert ott csak 1 éjszakás kalandot akarnak a legtöbben inkább egy közeli szimpatikus ismerősöddel kezdj el barátkozni de ssemmiképpen ne mond a szemébe hogy elakarod kötelezni magad mert attól csak megijedünk várj türelmesen és még baba is szóba fog jönni hidd el :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!