Ez megcsalásnak számít? Szerintetek bűnös vagyok?
A férjem állandóan megaláz, lenéz mert nem vagyok vele egy szinten műveltségileg, meg én csak egy pincérnő vagyok, ő meg "tudós".
Tegnap este beszélgettem egy kolléganőmmel, elsírtam neki a bánatomat, később váratlanul megcsókolt, én nem ellenkeztem, utána azt mondta ha akarom menjünk fel a lakására és ott folytassuk az "ismerkedést" egész éjszaka szeretkeztünk és beszélgettünk, nem mentem haza éjszaka.
Nekem már szükségem volt arra ,hogy egyenrangú fél legyek és meghallgassanak, mert a férjem mellett én csak egy butuska szöszi pincérlány vagyok.
Mit gondoltok erről?
Egyébként ezelőtt sose volt semmilyen leszbikus kapcsolatom.
Az azonos neművel való megcsalás is kiábrándító, szóval a kérdésre a válaszom igen.
Az, hogy "szeretsz" 1 olyan pasival lenni, aki aláz, akkor meg is érdemled, szenvedj tovább, ha nem kell boldog párkapcsolat!
Persze, hogy megcsalás.! Hogyne lenne az?
Csak épp nem férfival, hanem nővel csaltad meg a férjedet. De attól még megcsaltad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!