Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez megcsalásnak számít?...

Ez megcsalásnak számít? Szerintetek bűnös vagyok?

Figyelt kérdés

A férjem állandóan megaláz, lenéz mert nem vagyok vele egy szinten műveltségileg, meg én csak egy pincérnő vagyok, ő meg "tudós".

Tegnap este beszélgettem egy kolléganőmmel, elsírtam neki a bánatomat, később váratlanul megcsókolt, én nem ellenkeztem, utána azt mondta ha akarom menjünk fel a lakására és ott folytassuk az "ismerkedést" egész éjszaka szeretkeztünk és beszélgettünk, nem mentem haza éjszaka.

Nekem már szükségem volt arra ,hogy egyenrangú fél legyek és meghallgassanak, mert a férjem mellett én csak egy butuska szöszi pincérlány vagyok.

Mit gondoltok erről?

Egyébként ezelőtt sose volt semmilyen leszbikus kapcsolatom.

2011. aug. 10. 19:14
1 2 3 4 5
 21/43 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, mert elég prűd.
2011. aug. 10. 20:09
 22/43 anonim ***** válasza:

Szia!

Ezt neked kell tudnod, hogy nálatok mi számít megcsalásnak. Egy alkalom nálam még megbocsátható kategória, de már nem lenne meg az a bizalom ami előtte. Amúgy meg, az csak egy dolog, hogy pincérnő vagy, lehet, hogy sokkal jobban tudsz érvelni, illetve okosabb dolgokat mondasz bizonyos esetekben, mint a "tudós" párod.

19L

2011. aug. 10. 20:12
 23/43 anonim ***** válasza:
100%

Én nem vagyok prűd, de ha lelki gondjaim vannak nem megyek más pasi ágyába, egy nőhöz meg pláne nem, ha előtte soha nem tettem. (Márpedig én nem fogom...:) =D

Ez egy szép KAMU kérdés :)

2011. aug. 10. 20:15
 24/43 anonim ***** válasza:

Megcsalás-e? Fordítsd meg a helyzetet: a "férjed" öszejön az egyik akadémikus kollégájával és a relativitás elméletének megbeszélése közben jól megf@rkalják egymást. Megcsalt-e téged, vagy nem...?

Egyéb kérdések: szőke vagy-e? Pincérnő vagy-e? Okos vagy-e? Igazat mondott-e a "férjed" a műveltség kérdésében?

DE: ilyen voltál akkor is, mikor összejöttetek? Tisztában volt-e a tudós úr a kvalitásaiddal? Megfelelt neki ez az állapot? Élvezetet talál a te megalázásodban? Tett ő valamit azért, hogy - úgymond - felhozzon téged műveltségileg neki megfelelő szintre, ami nem irritálja őt?

2011. aug. 10. 20:19
 25/43 A kérdező kommentje:

Szia, szőke pincérnő vagyok, de azt már nem tudom megállapítani ,hogy okos vagyok-e mert a párom teljesen lerombolta az önbizalmamat.

Abban az étteremben jöttünk össze ahol elösször dolgoztam, mindennap oda járt és udvarolt de akkor nem volt akkora arca, amikor egy pár lettünk azóta elég sokszor megaláz, például amikor megkérdezem tőle mivel foglalkozott ma akkor azt mondja minek mondja el ha úgyse értek hozzá.

2011. aug. 10. 20:25
 26/43 A kérdező kommentje:

Soha nem dicsér meg semmiért, csak azért ,hogy "milyen csinos vagy ma".

Amikor romantikus vacsorával várom gyertyafénnyel, azt nem köszöni meg, pedig milyen sokat sütöttem, főztem.

2011. aug. 10. 20:28
 27/43 A kérdező kommentje:
Egyébként még nem akadémikus, még "csak" Phd fokozatot fog szerezni.
2011. aug. 10. 20:30
 28/43 anonim ***** válasza:
Sajnos a tudományos fokozat nem garantálja az intelligenciát, empátiát és emberségességet. A leírásod alapján ő csak egy zsarnok, aki kihasznál téged. De úgy tűnik, valamiért megteheti, mert te eltűröd, elviseled. Miért is? A jólétért? Megszokásból?
2011. aug. 10. 21:02
 29/43 A kérdező kommentje:
Egyrészt megszokásból, másrészt nem rossz ember csak szerintem érzelmi autista, a másik ,hogy a születendő gyermekinknek fényes jövője lenne ha ilyen okos apjuk van, és a nyomdokába léphetnek.
2011. aug. 10. 21:35
 30/43 anonim ***** válasza:
Atyaég... NC...
2011. aug. 10. 21:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!