Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez megcsalásnak számít?...

Ez megcsalásnak számít? Szerintetek bűnös vagyok?

Figyelt kérdés

A férjem állandóan megaláz, lenéz mert nem vagyok vele egy szinten műveltségileg, meg én csak egy pincérnő vagyok, ő meg "tudós".

Tegnap este beszélgettem egy kolléganőmmel, elsírtam neki a bánatomat, később váratlanul megcsókolt, én nem ellenkeztem, utána azt mondta ha akarom menjünk fel a lakására és ott folytassuk az "ismerkedést" egész éjszaka szeretkeztünk és beszélgettünk, nem mentem haza éjszaka.

Nekem már szükségem volt arra ,hogy egyenrangú fél legyek és meghallgassanak, mert a férjem mellett én csak egy butuska szöszi pincérlány vagyok.

Mit gondoltok erről?

Egyébként ezelőtt sose volt semmilyen leszbikus kapcsolatom.

2011. aug. 10. 19:14
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
52%

Ha jót akarsz magadnak, teszel róla, hogy nem is lesz a férjed...

Nem vagy bűnös, szerintem még leszbikus sem. El voltál keseredve, ennyi az egész. keress magadnak egy normális pasit, aki úgy szeret, ahogy megismer.

2011. aug. 10. 19:21
 12/43 anonim ***** válasza:
83%
Azt gondolom, hogy egy "butuska szöszi pincérlány" vagy. 1: hozzámentél valakihez, aki nem tisztel,megaláz,lenéz 2: még mindig vele vagy, 3: elkeseredettségedben kihasználtak egy egyéjszakás leszbi kalandra. Ébresztő, kezdj magaddal valamit, különben nem is leszel több annál, mint aminek tartanak.
2011. aug. 10. 19:34
 13/43 anonim ***** válasza:
100%
Nem te vagy a tegnapi kérdező, akinek fizikus a párja? Ennyire leoltottunk? Legalább párodra találtál.
2011. aug. 10. 19:35
 14/43 anonim ***** válasza:

Kedves 19:34

Nem is ment hozzá, csak elírta, állítása szerint.... :D

* Bocsánat elírtam

Miért írtam férjet?

még csak a barátom. :D

2011. aug. 10. 19:40
 15/43 A kérdező kommentje:

De én vagyok.

Még egyszer leírom, hivatalosan nem a férjem, csak otthon hívjuk egymást férjemnek feleségemnek, mert már 7 éve együtt vagyunk.

2011. aug. 10. 19:41
 16/43 anonim ***** válasza:
44%
nem vagytok összeházasodva így nem is a férjed és te se vagy a felesége, ti hülyék vagytok ha így hívjátok egymást.
2011. aug. 10. 19:43
 17/43 A kérdező kommentje:

szerintem nem vagyunk hülyék, mert az csak egy hülye papír.

Egyébként mint mondjak a kolléganőmnek, ha én nem akarok vele komolyabb kapcsolatot, csak néha egy kis lelkizést, meg egy kis szerelmeskedést?

2011. aug. 10. 19:57
 18/43 anonim ***** válasza:
Mi lenne, ha inkább szakítanál a pároddal, mert ha már egy nő karjaiban keresed a vigaszt, az már a végét jelenti.Keress egy hozzád illő pasit, aki mellett boldog lehetsz.
2011. aug. 10. 20:00
 19/43 anonim ***** válasza:
Megcsalás. Szexuális aktus, ami nem a pároddal történt. Attól, hogy veled azonos nemű, még nem a párod, hanem egy harmadik fél.
2011. aug. 10. 20:03
 20/43 anonim ***** válasza:
szerintem nem megcsalás, meg 2 nőv amúgy sem tud dugni csak pettingelni, a barátod szerintem videót kérne :D
2011. aug. 10. 20:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!