Ez megcsalásnak számít? Szerintetek bűnös vagyok?
A férjem állandóan megaláz, lenéz mert nem vagyok vele egy szinten műveltségileg, meg én csak egy pincérnő vagyok, ő meg "tudós".
Tegnap este beszélgettem egy kolléganőmmel, elsírtam neki a bánatomat, később váratlanul megcsókolt, én nem ellenkeztem, utána azt mondta ha akarom menjünk fel a lakására és ott folytassuk az "ismerkedést" egész éjszaka szeretkeztünk és beszélgettünk, nem mentem haza éjszaka.
Nekem már szükségem volt arra ,hogy egyenrangú fél legyek és meghallgassanak, mert a férjem mellett én csak egy butuska szöszi pincérlány vagyok.
Mit gondoltok erről?
Egyébként ezelőtt sose volt semmilyen leszbikus kapcsolatom.
Ha jót akarsz magadnak, teszel róla, hogy nem is lesz a férjed...
Nem vagy bűnös, szerintem még leszbikus sem. El voltál keseredve, ennyi az egész. keress magadnak egy normális pasit, aki úgy szeret, ahogy megismer.
Kedves 19:34
Nem is ment hozzá, csak elírta, állítása szerint.... :D
* Bocsánat elírtam
Miért írtam férjet?
még csak a barátom. :D
De én vagyok.
Még egyszer leírom, hivatalosan nem a férjem, csak otthon hívjuk egymást férjemnek feleségemnek, mert már 7 éve együtt vagyunk.
szerintem nem vagyunk hülyék, mert az csak egy hülye papír.
Egyébként mint mondjak a kolléganőmnek, ha én nem akarok vele komolyabb kapcsolatot, csak néha egy kis lelkizést, meg egy kis szerelmeskedést?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!