Ez megcsalásnak számít? Szerintetek bűnös vagyok?
A férjem állandóan megaláz, lenéz mert nem vagyok vele egy szinten műveltségileg, meg én csak egy pincérnő vagyok, ő meg "tudós".
Tegnap este beszélgettem egy kolléganőmmel, elsírtam neki a bánatomat, később váratlanul megcsókolt, én nem ellenkeztem, utána azt mondta ha akarom menjünk fel a lakására és ott folytassuk az "ismerkedést" egész éjszaka szeretkeztünk és beszélgettünk, nem mentem haza éjszaka.
Nekem már szükségem volt arra ,hogy egyenrangú fél legyek és meghallgassanak, mert a férjem mellett én csak egy butuska szöszi pincérlány vagyok.
Mit gondoltok erről?
Egyébként ezelőtt sose volt semmilyen leszbikus kapcsolatom.
Egyrészt megszokásból, másrészt nem rossz ember csak szerintem érzelmi autista, a másik ,hogy a születendő gyermekinknek fényes jövője lenne ha ilyen okos apjuk van, és a nyomdokába léphetnek.
Oké megszokás, de azt szerintem a gyerekek se fogják megköszönni az apjuknak, ha folyamat sértegetni fogja őket, mert nem tudják majd esetleg Newton törvényét, és a hasonló baromságokat amik a fizikában vannak. Amik persze a párod szerint tök jó dolgok. Legalábbis gondolom, mert ha nem annak tartaná őket akkor nem szerezné meg a PHD-t. Szóval ha továbbra is megaláz emelt fővel sétálj ki a kapcsolatból.
:)
Tedd föl magadnak ezt a kérdést:
Téged zavarna-e, és megcsalásnak vennéd-e, ha a pasid egy másik pasival élvezkedett volna egész éjszaka?
Gyanítom zavarna...
Az, hogy nővel voltál nő létedre, még nem mentesít a megcsalás ténye alól!
09:34
Köszi, de biztos csak megakarsz dönteni. :D
Igen az, de teljesen megértem. Az előzőekhez hasonlóan én sem értem, hogy miért vagy még vele. Nekem is volt már ilyan kapcsolatom, ahol ahol amásik egyre többet gyaláázkodott. Az egész kapcsolat csak 1 hónapig tartott, lassan 2 éve ennek, de még mindig viszolygok attól a f*zfejtől. Azóta vőlegényem van és ő sokkal jobban megbecsül. Amint tudsz menekülj, mert így csak boldogtalan leszel. Egyébként én simán a képébe vágnám, ezzel alázod őt meg a legjobban, ahogy ő is téged lépten-nyomon. Bárén még sosemcsaltam meg senkit. De te ha már megtetted...
Amúgy azt sem értem h ő miért van veled. Ha ő akkora tudó, akkor miért nem keres magának egy "tudósasszonykát"?!?! Talán mert annak több esze lenne és elküldené a búsba?!?!
Ezt is a fejéhez vágnám neki.
Remélem találsz jobbat majd!
23L
Ugyan már...a "férjed" csak örül annak hogy van neki otthon egy csini szőke kis cicája, ami mellett tökéletesen zseninek érzi magát.
Lépj ki ebből a kapcsolatból, az ilyen barátokból lesznek az olan férjek, akik elvárják hogy kiszolgálják őket, csa mert jobban keresnek és többet tudnak. Nem becsül meg téged, és én ezért őszintén sajnállak, tudom milyen érzés mikor nem is azt látja benned aki vagy.
Szakíts vele, a saját érdekedben!
Hogy megcsalásnak számít-e ha szexeltél valami mással? Szerinted?
Az ok mindegy, megcsaltad, nincs mit szépíteni. Ha megaláz, nem így kell megoldani.
A férjem állandóan megaláz, lenéz mert nem vagyok vele egy szinten műveltségileg, meg én csak egy pincérnő vagyok, ő meg "tudós".
Tegnap este beszélgettem egy kolléganőmmel, elsírtam neki a bánatomat, később váratlanul megcsókolt, én nem ellenkeztem, utána azt mondta ha akarom menjünk fel a lakására és ott folytassuk az "ismerkedést" egész éjszaka szeretkeztünk és beszélgettünk, nem mentem haza
Ha a kolléga nőddel voltál egész éjjel akkor leszbi is vagy ? Hát neked férjed van akkor te nő vagy nem ?
NEm kamu a kérdés???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!