Ez megcsalásnak számít?
Figyelt kérdés
barátommal összeugrottunk, nem kerestük egymást utána 1 hónapig. nekem utána lett valakim, de csak 3 hétig tartott és ilyen laza kapcsolat volt. utána felbukkant a volt barátom, megbeszéltük a dolgokat és most lehet megpróbáljuk megint. ha minden igaz 2 hét múlva találkozunk, mert ő külföldön van. elmondjam neki hogy volt közben egy kapcsolatom?2011. aug. 28. 18:57
1/11 anonim válasza:
Nem voltatok együtt, tehát nem számit megcsalásnak. Mindenképp mondd el még a legelején, nehogy később ha kiderül gond legyen belőle.
2/11 anonim válasza:
hát.. végülis igen!
mond el neki!
büszke lesszrád!
3/11 anonim válasza:
Nehéz kérdés. Azt hiszem az lenne a legjobb, ha megbeszélnéd vele. Ha esetleg utólag derül ki, akkor nagyobb baj lesz belőle, mintha most őszinte vagy vele.
4/11 anonim válasza:
Ha nem kérdezi/jön szóba akkor nem muszáj, egyébként meg nem voltatok együtt akkor szóval köze?!...
5/11 anonim válasza:
Ha az 1 hónapos "nem keresés" szakítás volt, akkor nem megcsalás. Ha csak szünet (ami szerintem hülyeség de nagy divat manapság), akkor az.
Mindenképp mondd el neki, kezdjétek tiszta lappal.
6/11 A kérdező kommentje:
nem tudom mi volt az. lehet csak makacsságból nem kerestük egymást. kimondva nem lett hogy most VÉGE
2011. aug. 28. 19:03
7/11 anonim válasza:
sztem is mondd el. én úgy jártam, hogy nekünk ugyan rendesen kimondva is vége volt, de mikor újrakezdtünk, nem mondtam el, hogy voltam mással is, és a végén gáz lett:S :(
8/11 anonim válasza:
Mindenképp említsd meg a dolgot, így fogja látni, hogy kellessz te másnak is, és hamar találsz magadnak másik pasit :) Amúgy csak egy jótanács: ami megy, az megy magától, ami meg nem megy, azt kár erőltetni. Nekem is volt ilyen se vele-se nélküle kapcsolatom, s***t sem ért, csak sajnálom az elfecsérelt időt. Én úgy vagyok vele, ha már egyszer, egyetlen egyszer megfogalmazódik bennem/vagy a másikban a szakítás gondolata, az hogy nekem/neki jobb lenne mással, akkor az a dolog már véget ért. Az igazi szerelem nem ilyen, hogy szüneteljek, vagy szakítsak... Szerintem már nem kéne össze jönnötök. Ott volt a ti időtök, nem működött, külön utat akartatok. Most sem lenne jobb, max. 1-2 hónapig..
9/11 anonim válasza:
Kitudja, lehet ő is ezt csinálta. Gondolj bele, te szeretnéd tudni mi történt azalatt az 1 hónap alatt amíg nem veled volt? Ha igen, akkor mondd el neki. Ha nem, akkor meg felejtsétek el.
10/11 anonim válasza:
Ha te tudsz hazudni és fontos lenne a kapcsolat ( bár ezt kétlem, ha egy hónapig le sem szartátok egymást és neked ez idő alatt 3 hétig volt is valakid) akkor ne mondd el neki. De ez egy kaka kapcsolatnak tűnik, bocs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!