Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Magázod vagy tegezed a párod...

Magázod vagy tegezed a párod szüleit? És a párod a tiédet? Aki tegezi felajánlották, vagy magától?

Figyelt kérdés
Írd meg légyszi a saját,a párod és a szülők életkorát is.
2011. aug. 10. 13:27
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

anyósomat tegezem, ő ajánlotta fel, apósomat magázom, nem ajánlotta még fel, hogy tegezzem. Párom tegezi a szüleimet és az ő párjaikat is, tehát egyedül apósom a magázós. A szülők tegezik egymást.

Szülők: 43-56 éves kor közöttiek, mi 24-32 évesek vagyunk.

2011. aug. 10. 13:53
 12/17 anonim ***** válasza:
Én 17/L vagyok, barátom 25 éves. Az ő szülei 40-es éveik végén járnak, enyémek 50-esek. Mindenki tegez mindenkit szinte első perctől.
2011. aug. 10. 14:10
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

A férjem szüleit magáztam (koruk szerint a nagyszüleim lehettek volna, a férjem késői véletlen gyerek) Már mindketten meghaltak.

A férjem anyukámat magázza, apukámat tegezi (az esküvőnk után ajánlotta fel apukám a tegezést)

A szüleim mindketten 74 évesek

A férjem 49, én 47.

A vő-jelöltek mindketten tegeznek minket (mi ajánlottuk fel, amikor kezdett komolyabbra fordulni a kapcsolatuk, de még az eljegyzések előtt)

Egyikük 28, másikuk 25 éves.

Viszont a lányom magázza a vőlegénye szüleit, nem ajánlották fel neki a tegezést (52 és 54 évesek)

A másik lányom vőlegényének nem élnek a szülei (amikor megismerkedtek, már akkor sem éltek)

A tiszteletet meg lehet adni tegezve is, és magázva is lehetsz bunkó akárkivel.

2011. aug. 10. 15:11
 14/17 anonim ***** válasza:

Magázom, nem is tudnám tegezni.

A párom is magázza az én szüleimet.

2011. aug. 10. 15:21
 15/17 anonim ***** válasza:
Apukáját tegezem,anyukáját nem. Az apukája pár hónap után felajánlotta,az anyukája szerintem soha nem fogja. Fura néha menni hozzájuk és külön köszönni,hogy "szia" meg "csókolom". Dehát ez van. Amúgy 22 vagyok. Szülei:44,47
2011. aug. 10. 15:34
 16/17 anonim ***** válasza:
nálunk magázódás van, de én már utaltam rá, hogy nem is szeretném, ha megváltozna, mert nekem tetszik ez a hagyomány. én nagyon szívesen adom meg így is a tiszteletet. anyukám fiatalos, apum egy kicsit régebbi típus, vszeg ezért, mert apámnál ezt látom normálisnak, én is így látom.
2011. aug. 10. 17:17
 17/17 anonim ***** válasza:
mindenki tegez mindenkit,férjemmel 24 évesek vagyunk, a szüleink 46 és 51 évesek.egyébként mi kezdetektől tegeződünk.
2011. aug. 10. 18:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!