Szerintetek ez normális volt a szüleim részéről?
18 éves fiú vagyok. Nem drogozok nem iszok alkholot nem cigizek. Mindennap segitek a szüleimnek mindenben.Jófiú vagyok. Nincsenek barátaim se haverom és még barátnőm sem volt.:S Tegnapelött mivel egész nyáron itthon ülök sajnos:S picit ideges lettem és az anyám mivel pszichátrián dolgozik ápolónőként ezért kiívhta a mentőket csak azért mert 5 percet ordibáltam.
Én csak azt hittem hogy viccelt de nem. Ki is jöttek méghozzá a RENDŐRSÉGGEL együtt mintha én egy bünőző lennék és meg akartak a saját szobámban BILINCSELNI ha nem megyek el velük valamelyik korházba, elmentem beszélgettema pszicháterrel és haza küldött.
Én dpressziós vagyok és megviseltek engem ezek most mégjobban az lettem.
ööööö.....
én nem szoktam "5 percenként ordibálni" épp ezért rám anyukám nem szokott mentőt hívni...
nem vagy te egy csöppet komplexusos?
Akkor anyumhoz naponta lehetne hívni a mentőt, mert ő nem 5percet ordibál, hanem egész délutánokat.
De így egyszer elvitettem a mentővel hátha megjavul:)
Amúgy nem nem normális, hogy ilyenért kihívták a mentőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!