Ez normális az orvosok részéről?
A gyerek vért köpött ma. Voltunk már előzőleg vizsgálatokon ( fül orr gégészeten, meg laborban ) és ki kell venni a manduláját. Ám a műtétet július elejére tették.
Ennyire nincsen orvos Mo.-on? Vagy ennyire sz..nak az emberekre, és hagyják megdö...leni őket?
( azért is csodálkozok, mert ha az én egyik állatomnak valami baja van, és hírtelen nincsen nálam pénz, az állatorvos akkor is precízen ellátja )
Vélemények?
A mandulaműtét nem sürgős, életmentő beavatkozás, érted?
Semmi ok rá, hogy jaj-most-azonnal megcsinálják.
Igen, sajnos ennyire kevés az orvos: ilyen hosszú a várólista a mandula műtétre. Ahogy már írták, ez nem életmentő műtét, tehát ki kell várni a sort.
Egy nagyon jó barátomnak sport sérülés után valahogy nem megfelelően gyógyult a térde. Az orvos azt mondta, hogy minél hamarabb műtét, de ő itt nem tudja elvégezni kb júliusig, mert egyedül van. Keressen más kórházat vagy magánrendelőt, ha szeretne még sportolni....
Jobbulást a gyermekednek!
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Igen azért is parázok mert, az egyik mandulája már meg van repedve ( ezt a doki mondta ) és ugye köhög de nagyon csúnyán. És megmondom őszintén halt már meg gyerek igaz műtét után, csak nem vették komolyan az orvosok....
Az iskolára hivatkozva mondták az orvosok, hogy majd utána lesz műtét. Pedig szerintem júni közepétől simán bele férne. Lehet tényleg iyen sokan várnak műtétre, és orvos meg nincsen.
Mondtam is a gyerekemnek, hogy elviszlek az állatorvoshoz, mert ott gyorsabb a ,,kiszolgálás " . :-D
Szegényt nagyon sajnálom, volt olyan nap, hogy nem akart enni se, mert minden nyelés nagyon fájdalmas neki. Össze turmixoltam neki egy kis levest, és azt bele tudtam tukmálni. :-(
Ez elég sajnálatos. :-(
Régen nem volt ilyen. Mi is ki fogunk menni külföldre, mert itthon ellehetetlenítik az embert. Annyira tehetetlen vagyok, és csak sajnálni tudom azt aki beteg... :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!