Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megcsaláson kívül mi az a...

Megcsaláson kívül mi az a dolog amit nehezen bocsájtanál meg a párodnak?

Figyelt kérdés
2011. aug. 9. 13:31
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Ha hülyének néz. Tehát tudom, hol van, mit csinál, el is mondom neki, hogy tudom, és letagadja. tehát a hazugság, vagy ha engem, vagy a leendő gyerekemet megütné.
2011. aug. 9. 15:31
 12/19 glaslo1 válasza:

Ha a gyermekek után nem én vagyok a következő /munka , barátnők, közügyek, önkéntes szociális tevékenység , takarítás , vásárlás, folyton a munkája még éjszaka is ,

itthon 25 túlóra aa semmiért, testületi ülések hajnalig , minden rendezvényen kötelezőnek érzi a részvételt, amikor végre én szóba jövök ezt is-azt is már rég meg kellett volna csinálni, "semmit nem látok a szabadidőd hasznosításából itthon" --tedd már végre hasznossá magad....nem kívánom az oldalt teleírni /bár van adat bőven/------amikor véletlen együtt bújunk ágyba "van fogalmad milyen fárasztó és rohanás a munkám -örülnék ha végre pihenhetnék"-------üdvözlet/ részvétem/sorstársaim!

2011. aug. 12. 16:18
 13/19 anonim válasza:
82%
Ha elvenne előlem a söröm.
2011. aug. 14. 00:17
 14/19 anonim válasza:
Ha átver, nem őszinte hozzám
2011. aug. 14. 19:16
 15/19 anonim válasza:

-ha megtudnám, hogy mást szeret, és velem csak azért van mert nincs jobb, a csávó feje repülne

-ha társaságban megalázna, a csávó feje repülne

-ha megütne, a csávó feje repülne

-ha szexben olyasmit erőltetne, amit nem akarok, a csávó feje repülne

Meg persze még biztos vannak dolgok, amit kihagytam, de hál' isten egy tündéri párom van, akinél egyáltalán nincsenek ilyen gondok :)

2011. aug. 14. 20:06
 16/19 anonim válasza:

Ha bármilyen módon bántaná a gyermekeimet !!!!

Vagy engem verne!

2011. aug. 15. 07:41
 17/19 Nagyfater ***** válasza:
Ha megaláz/kigúnyol mások előtt, vagy az ágyban, akkor annyi neki.
2011. aug. 15. 11:02
 18/19 anonim ***** válasza:

Ha teherbe esnék és azt kérné vetessem el. Ha magamra hagyna terhesen, mert én nem vetettem el a gyereket ....

Pedig ezt tette, nem megbocsátható.

2011. aug. 15. 17:18
 19/19 anonim válasza:
Ha kijönne a konyhából, a szendvicsem nélkül.
2011. aug. 24. 20:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!