Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy lehet egy régi megcsaláso...

Hogy lehet egy régi megcsaláson ma már csak nevetni?

Figyelt kérdés
Sokan írták több kérdésre is, hogy amikor megcsalták őket majd' meghaltak annyira rossz volt, de mostmár csak nevetnek az egészen. És azon is, hogy milyen hülyék voltak, hogy hittek a párjuknak. Engem is megcsaltak, de akármilyen régen is volt, még mindig görcsbe rándul a gyomrom, pedig már nem szeretem.
2011. jan. 11. 20:11
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Érdekes, mert én is így vagyok vele, h istenem, de buta és naiv voltam, h nem vettem észre:D

Mintha egy bohócot látnák:D

2011. jan. 11. 20:19
 2/7 anonim ***** válasza:

Én nem nevetek az első páromon, akit megcsaláson kaptam, mert pont egy időben léptünk félre, és mikor szóltam neki a következő talinknál, hogy szeretnék vele beszélni, ő kezdte el mondani a saját sztoriját.

Utána én is kitálaltam, persze.

:))

2011. jan. 11. 20:21
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez csak akkor tölt el rossz érzéssel még mindig, ha az érzelmeid nem semlegesek vagy nem negatívak az illető személyével kapcsolatban.

Azt hogy nevetni rajta talán nem is lehet jól értelmezni, inkább csak visszagondolva rájönni lehet arra, hogy mit tanult a szituból valaki utólag.

2011. jan. 11. 20:21
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Engem személy szerint már nem érdekel a dolog, de azért nem találom olyan viccesnek, hogy nevessek rajta.
2011. jan. 11. 20:23
 5/7 anonim ***** válasza:
sztem ez kb olyan dolog mikor az ember szakit es majd belehal hetekig honapokig aztan par ev tavlatabol mar csak nevet a dolgon. en legalabbis igy voltam.
2011. jan. 11. 22:28
 6/7 anonim ***** válasza:

Ehhez szerintem évek kellenek. Amikor az ember már túlteszi magát a sértettségen.

Pl. engem a volt barátom megcsalt egyszer, de ma már én is nevetek rajta. Nem azon, hogy megcsalt, hanem azon, hogy milyen idióta módon bukott le, mennyire hülyén szólta el magát :D Akkor nagyon fájt, de mivel ez már ha jól számolom, akkor 9 éve volt, hát semmi érzelem nem maradt bennem az irányába, csak nevetni tudok rajta, hogy milyen ostobán szólta el magát, és hogy milyen buta képet vágott abban a pillanatban, amikor látta, hogy az arca felé közeledik egy pohár üdítő, ami épp a kezemben volt :D Az volt akkor az első reakcióm, hogy jól nyakonöntöttem :) Mondjuk akkor sírtam egy hétig, és tényleg nagyon fájt, de már olyan régen volt, hogy egyáltalán nem az jut eszembe az egész históriáról, hogy milyen rossz volt, inkább már úgy emlékszem rá, mintha ez valaki mással történt volna.

2011. jan. 12. 09:54
 7/7 anonim ***** válasza:
nevetni rajta??huh,én életem legnagyobb szerelmével már 2és fél éve nem vagyok egyutt és pont tegnap tudtam meg 1haveromtol,hogy még kivel csalt meg fogadásbol!!a méreg majd szét vet még most is,éjjel is vele álmodtam,mert emészt a dolog.én vhogy ilyen dolgokon nem tudok nevetni,mert 5évig voltam vele és annyit ártott nekem,amennyit még az ordog sem fog soha!De nem értem a noket,nekunk az a fa....lap férfi kell,aki egyfolytában bántott minket?!? hulye noi tulajdonság...
2011. jan. 12. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!