Min szoktatok jókat nevetni családdal? Mi legutoljára ezen szórakoztunk jól.
Figyelt kérdés
Kórházi szobatársam 65 körüli nőv volt,folyton szexről beszélt.Nekem egyzser azt mondta este,mikor pizsamában jöttem ki a fürőből:Tímike,te olyan szexis vagy,nemhogy elmész kandúrok után...lol
A nőnek megtetszett egy 45 éves osztályos orvos,akivel szexelni akart,és azt mondta:ha én hazamegyek,behívja a dokikát egy kis szexre,mert azok a kórházi ágyak jók a szexre.Kinyomozta a néni még az orvos számát és a címét is.Amikor ezt otthon elmeséltem,mindenki dőlt a nevetéstől.
2011. szept. 3. 09:39
1/7 A kérdező kommentje:
bocsánat,nő
2011. szept. 3. 09:39
2/7 anonim válasza:
Akkor úgy volt vele a néni, mint az egyszeri 80 éves öreg bácsi. Elmegy az orvoshoz, mert fáj a dereka, mondja neki az orvos: Nézze, a maga korában már a szexnek legalább a feléről le kellene mondani! Mire az öreg: Ne gondoljak rá? Vagy ne beszéljek róla?
3/7 anonim válasza:
Már írtál ki ezzel kapcsolatban kérdést, igaz? Mert én már akkor mosolyogtam a nőcin.
4/7 anonim válasza:
ma a nagylányom mesélte, hogy a kisebbik lányom vitte a Balaton partján a felfújható fotelt, de elfáradt. az apjának akarta adni, de nem volt hajlandó elvenni. erre a nagylányom jól hallhatóan odasúgta a kishúga fülébe, hogy tudod, apa már öreg ahhoz, hogy ilyesmit cipeljen. erre az apja elvette a fotelt, ő vitte a partig.
5/7 A kérdező kommentje:
utolsónak:ez elég vicces lehetett
2011. szept. 4. 06:06
6/7 anonim válasza:
utolsó vagyok :)
sokkal inkább az a vicces szerintem, hogy kiskamasz a nagylányom, de már annyi esze van, hogy ki tud találni egy ilyen frappáns megjegyzést.
7/7 A kérdező kommentje:
igen
2011. szept. 4. 14:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!