Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Min szoktatok jókat nevetni...

Min szoktatok jókat nevetni családdal? Mi legutoljára ezen szórakoztunk jól.

Figyelt kérdés

Kórházi szobatársam 65 körüli nőv volt,folyton szexről beszélt.Nekem egyzser azt mondta este,mikor pizsamában jöttem ki a fürőből:Tímike,te olyan szexis vagy,nemhogy elmész kandúrok után...lol

A nőnek megtetszett egy 45 éves osztályos orvos,akivel szexelni akart,és azt mondta:ha én hazamegyek,behívja a dokikát egy kis szexre,mert azok a kórházi ágyak jók a szexre.Kinyomozta a néni még az orvos számát és a címét is.Amikor ezt otthon elmeséltem,mindenki dőlt a nevetéstől.

2011. szept. 3. 09:39
 1/7 A kérdező kommentje:
bocsánat,nő
2011. szept. 3. 09:39
 2/7 anonim ***** válasza:
Akkor úgy volt vele a néni, mint az egyszeri 80 éves öreg bácsi. Elmegy az orvoshoz, mert fáj a dereka, mondja neki az orvos: Nézze, a maga korában már a szexnek legalább a feléről le kellene mondani! Mire az öreg: Ne gondoljak rá? Vagy ne beszéljek róla?
2011. szept. 3. 09:53
 3/7 anonim ***** válasza:
Már írtál ki ezzel kapcsolatban kérdést, igaz? Mert én már akkor mosolyogtam a nőcin.
2011. szept. 3. 10:06
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
ma a nagylányom mesélte, hogy a kisebbik lányom vitte a Balaton partján a felfújható fotelt, de elfáradt. az apjának akarta adni, de nem volt hajlandó elvenni. erre a nagylányom jól hallhatóan odasúgta a kishúga fülébe, hogy tudod, apa már öreg ahhoz, hogy ilyesmit cipeljen. erre az apja elvette a fotelt, ő vitte a partig.
2011. szept. 3. 20:43
 5/7 A kérdező kommentje:
utolsónak:ez elég vicces lehetett
2011. szept. 4. 06:06
 6/7 anonim ***** válasza:

utolsó vagyok :)

sokkal inkább az a vicces szerintem, hogy kiskamasz a nagylányom, de már annyi esze van, hogy ki tud találni egy ilyen frappáns megjegyzést.

2011. szept. 4. 14:00
 7/7 A kérdező kommentje:
igen
2011. szept. 4. 14:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!