Most komolyan ciki a családdal nyaralni? :O
Figyelt kérdés
Nagyon meglepődtem,amikor a kérdések között lapozgattam. Sokan cikinek tartják 15-16 éves fejjel,hogy egy strandra elmenjenek a szüleikkel. Sokan otthon akarják hagyni a gyereküket,amíg kettesben nyaralgatnak.Most hogy is van ez? Kamszok és szülők mit gondoltok erről? 15/L2011. aug. 8. 23:42
31/33 anonim válasza:
szerintem sem ciki, én szeretek velük menni nyaralni vagy év közben wellnesezni :) 16L
32/33 anonim válasza:
20 éves fejjel tavaly nyáron a párommal és a szüleivel elutaztunk nyaralni. Jó volt:) cikinek nem tartottam, csak kicsit zavarban voltam végig nem tudtam felszabadulni rendesen...irtó zavarban voltam 10 napig az utolsó fagyimat is kifizették...még most is összeszorul a gyomrom...
de rendesek voltak a szülei, szeretem őket.
Idén nem mentünk velük...kettesben voltak, mi meg barátokkal...
21-L
33/33 anonim válasza:
Én szeretek a szüleimmel nyaralni, szerintem nem ciki, mégiscsak a szüleim, szeretem őket, nem tartom őket cinkesnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!