Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Most komolyan ciki a családdal...

Most komolyan ciki a családdal nyaralni? :O

Figyelt kérdés
Nagyon meglepődtem,amikor a kérdések között lapozgattam. Sokan cikinek tartják 15-16 éves fejjel,hogy egy strandra elmenjenek a szüleikkel. Sokan otthon akarják hagyni a gyereküket,amíg kettesben nyaralgatnak.Most hogy is van ez? Kamszok és szülők mit gondoltok erről? 15/L
2011. aug. 8. 23:42
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
93%

én 19 vagyok, és alig várom már, hogy a hétvégén menjek velük Horvátba......

Én úgy vagyok vele, hogy muter, fater csak egy van :D

2011. aug. 8. 23:57
 12/33 anonim ***** válasza:
93%

Szerintem sem egyáltalán ciki!Inkább örülni kéne,hogy minél több időt együtt tölt a család.Engem pl. kiskorom óta vittek kirándulni,sőt mikor egy éves lettem akkor is kiránduláson voltunk.Szerintem nagyon jó dolog és izgalmas is,főleg ha hegyekbe mentek sátorral.Régebben én sem szerettem bevallom,most meg könyörgök,hogy menjünk már valahova sátorozni :)

15l

2011. aug. 9. 00:04
 13/33 anonim ***** válasza:
18 vagyok és sosem volt ciki! Sőt most is szívesen mennék de már csak 1 napos strandolásokra tudunk menni sajnos :(
2011. aug. 9. 00:09
 14/33 anonim ***** válasza:
53%

A kamaszok ilyenek. Többségüknek ciki a szülővel nyaralni. Nem fognak téged szentté avatni, amiért te nem ezt gondolod.

A szülőknek meg kell a kikapcsolódás. Kamaszt meg már pláne egyedül lehet hagyni. Azért, mert gyerekük van, nem jelenti azt, hogy egymás hátsójába kell bújni mindennap.

2011. aug. 9. 00:11
 15/33 anonim ***** válasza:
66%

Nekem herótom van a szüleimmel való nyaralásoktól.. Viszont engem meg pont ezért köveztek inkább, hogy nem megyek el velük Indiába elefánton csücsülni, mert unalmas szerintem. És egy elkényeztetett disznaj vagyok. Eh-eh. Nem tudják sokan feldolgozni azt, hogy én sokkal többre értékelek egy több száz kilométeres biciklitúrát, mint egy távoli helyen való lébecolást heteken át. Újfent kitaláltuk a frankó, mindenkinek kedvező nyaralási koncepciót. Anya és az öcsém előremegy, mert ők szeretnek fürdeni illetve dögleni a vízparton hosszú napokon keresztül, míg én és apa egyáltalán nem. Így a megoldás az, hogy mi utánuk megyünk x napra. Ha van normális menetrend és célok, akkor nem uncsi a nyaralás bárhol is legyen az ember. Csak a céltalan odamegyünk és kikapcsolódunk gondolatot kell elhessegetni szaporán. Már egy hosszú hétvégétől is lever apával minket a víz...

Amúgy pedig én amondó vagyok, hogy addig menjetek szülőkkel, amíg tehetitek. Pláne olyan helyekre, ahová az embernek nem minden évben adatik alkalma ellátogatni.

Én azóta bánom azt, hogy nem tartottam velük a dzsungelbe. Gyökér 15-16 éves fejjel nem értékeltem eléggé a dolgot. Aztán azóta tudom, hogy amilyen emberé lettem, elég nagy érvágás lenne számomra csak úgy kiadni ekkora összegeket egy távolabbi nyaralásért...

22/F

2011. aug. 9. 00:16
 16/33 anonim ***** válasza:
Én Bulgáriában voltam a Párommal, hugával, vőlegényével, és az 50 éves anyóssal. Kocsival mentünk, utazás kibírhatatlan volt vele, és a nyaralás is. Szóval vele soha többet sehova. Nem ciki, mert szívesen mentem velük, de ezek után soha. Bárhova mentünk semmi sem tetszett neki.... Mindenen problémázott... 22L
2011. aug. 9. 00:17
 17/33 anonim ***** válasza:
Nem ciki, csak uncsi. Végigvonszolnak az összes létező múzeumon és templomon + anyámnak még egy idióta útikönyve is van, amiből idegenvezető módjára felolvas. Utoljára 13 lehettem, amikor volt össznépi családi nyaralás, azóta szerencsére nincs. Jobb, hogy anyuék külön mennek. Én nem hisztizem, hogy nem akarok bemenni a 6. múzeumba, ők meg nyugodtan végig tudják nézni.
2011. aug. 9. 00:28
 18/33 anonim ***** válasza:

"Az viszont érdekesebb,hogy a kamasz gyerekeket otthon hagyják a szülők,vagy a kisebbeket a nagyszülőkre hagyják!"

Szerintem ez nem érdekes, hanem nagyon is érthető. néha kell egy kis idő kettesben is, különben ellaposodik a dolog. És ha van lehetőség, hogy agyerek addig a nagyiéknál nyaraljon akkor miért ne?

2011. aug. 9. 00:28
 19/33 anonim ***** válasza:

Én inkább a szüleimmel megyek mint a sok tróger "haverral" persze nekem is vannak jó barátaim de nem mindig érnek rá. 18 éves lány vagyok, nekem nem okoz gondot anyuval meg műfaterral elmenni inni egy sört a melegbe, strandra bárhova. Ősszel 3-an megyünk ki Amszterdamba, szerintem ez mindent elárul... =)

18/N

2011. aug. 9. 00:29
 20/33 A kérdező kommentje:
Néhánya kicsit félreértettetek.Van,amikor én is úgy érezm,hogy unalmasak az ősök. Viszont lehet vlük tárgyalni. ÉN is a túrázós kiréndulós nyaralást szeretem ők viszont a stanrdolást. A ekdvemért beiktattunk egy ,,túraszerű" napot:)A másik nem baj,hogy kettesben mennek a szülők,de az igen,hogy a gyerek kitalálja,h bocs de én nem,mert uncsi és inkább a barátaimmal..
2011. aug. 9. 00:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!