Most komolyan ciki a családdal nyaralni? :O
én 19 vagyok, és alig várom már, hogy a hétvégén menjek velük Horvátba......
Én úgy vagyok vele, hogy muter, fater csak egy van :D
Szerintem sem egyáltalán ciki!Inkább örülni kéne,hogy minél több időt együtt tölt a család.Engem pl. kiskorom óta vittek kirándulni,sőt mikor egy éves lettem akkor is kiránduláson voltunk.Szerintem nagyon jó dolog és izgalmas is,főleg ha hegyekbe mentek sátorral.Régebben én sem szerettem bevallom,most meg könyörgök,hogy menjünk már valahova sátorozni :)
15l
A kamaszok ilyenek. Többségüknek ciki a szülővel nyaralni. Nem fognak téged szentté avatni, amiért te nem ezt gondolod.
A szülőknek meg kell a kikapcsolódás. Kamaszt meg már pláne egyedül lehet hagyni. Azért, mert gyerekük van, nem jelenti azt, hogy egymás hátsójába kell bújni mindennap.
Nekem herótom van a szüleimmel való nyaralásoktól.. Viszont engem meg pont ezért köveztek inkább, hogy nem megyek el velük Indiába elefánton csücsülni, mert unalmas szerintem. És egy elkényeztetett disznaj vagyok. Eh-eh. Nem tudják sokan feldolgozni azt, hogy én sokkal többre értékelek egy több száz kilométeres biciklitúrát, mint egy távoli helyen való lébecolást heteken át. Újfent kitaláltuk a frankó, mindenkinek kedvező nyaralási koncepciót. Anya és az öcsém előremegy, mert ők szeretnek fürdeni illetve dögleni a vízparton hosszú napokon keresztül, míg én és apa egyáltalán nem. Így a megoldás az, hogy mi utánuk megyünk x napra. Ha van normális menetrend és célok, akkor nem uncsi a nyaralás bárhol is legyen az ember. Csak a céltalan odamegyünk és kikapcsolódunk gondolatot kell elhessegetni szaporán. Már egy hosszú hétvégétől is lever apával minket a víz...
Amúgy pedig én amondó vagyok, hogy addig menjetek szülőkkel, amíg tehetitek. Pláne olyan helyekre, ahová az embernek nem minden évben adatik alkalma ellátogatni.
Én azóta bánom azt, hogy nem tartottam velük a dzsungelbe. Gyökér 15-16 éves fejjel nem értékeltem eléggé a dolgot. Aztán azóta tudom, hogy amilyen emberé lettem, elég nagy érvágás lenne számomra csak úgy kiadni ekkora összegeket egy távolabbi nyaralásért...
22/F
"Az viszont érdekesebb,hogy a kamasz gyerekeket otthon hagyják a szülők,vagy a kisebbeket a nagyszülőkre hagyják!"
Szerintem ez nem érdekes, hanem nagyon is érthető. néha kell egy kis idő kettesben is, különben ellaposodik a dolog. És ha van lehetőség, hogy agyerek addig a nagyiéknál nyaraljon akkor miért ne?
Én inkább a szüleimmel megyek mint a sok tróger "haverral" persze nekem is vannak jó barátaim de nem mindig érnek rá. 18 éves lány vagyok, nekem nem okoz gondot anyuval meg műfaterral elmenni inni egy sört a melegbe, strandra bárhova. Ősszel 3-an megyünk ki Amszterdamba, szerintem ez mindent elárul... =)
18/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!