Belehalni az érzelmekbe?
sajnos voltak műtéteim, és pszichoszomatikusan könnyen megbetegszem .
Van egy érzelmileg lezáratlan ügyem évek óta,amit mivel lezárni ,rendezni nem tudok ,ezért lezártam magamban. Egyre rosszabbul vagyok fizikailag ..és félek h nagyobb bajom is ..
Lehet túlzásnak tűnik pedig borzalmas ez h nem számíthatok magamra ,az egészségemre ..
Mit lehet tenni ?
Most is ágyban fekszem mert este megyek orvoshoz ..
hogyan dolgozhatnám fel ? Mit tehetnék mégis ??
nem akarok meghalni, még jópár évig biztosan nem .
És szar életminőségben sem akarok élni .
Mit tehetek h az érzelmeim ne befolyásolják az egészségemet ??
6 .válaszoló azért hiúnak hiú vagy, narcisztikus személyiség jegyek :) valahol nálad is gondok vannak a nagy kategorikusságod és agressziód nem sejtet sok jót,de ez legyen a te bajod.
És igenis kikérem magamnak ha olyan stílusban mondasz véleményt ami sértő. Te sem se ismersz de ha így lenne se lenne jogod hozzá .A véleményeddel amúgy semmi bajom,csak a megfogalmazásával.
ENNYI .
14:22
NAGYON KÖSZÖNÖM NEKED A VÁLASZT!!
azzal, h jópofizol, nem fogja összeszedni Magát!! az ember akkor tesz bármit is, ha jól helyreteszik.. ahogy mi is a (szerintetek bunkó, k*csög, lehúzó) válaszainkkal.. és miért akkor? azért mert rátör a bizonyítási vágy!! hogy na mér csak azért is megmutatja nekünk, h Ő nem egy önsanyargatós, hisztis valaki.. és lépni fog előre
így meg csak elülteted Benne, h nyugodj meg, szép mézes-mázos az élet, ilyen kedveset és olyan kedveset írok.. ahha.. és most 3 napig azért lesz ágyban, mert ennek a néhány kedves szónak örül, és egész nap ezeket fogja olvasgatni, a kedves dolgokat.. és jól lekötöd a net elé.. én meg leugatom, mert azt érdemli, és majd nem lesz kedve többet ilyeneket kérdezni neten
sza@ázi dolog volt tőle h tudta én szeretem, ő viszont ..mikor épp elfelejthettem volna akkor jött ezzel a de hiányzol úgy szeretlek szöveggel.. objektíve nézve ,ez volt a legfájóbb . azaz én gyengeségem valóban h még nem vok túl rajta ..
köszönöm akik írtak ,akár saját történetet ,tanácsot, tényleg hasznos lelkileg kicsit jobb is ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!