Miért baj, ha valaki a kényelmes életet részesíti előnyben?
A családom folyton piszkál amiatt, hogy lusta vagyok.
A lényeg az, hogy nem szeretem lestrapálni magamat, szeretek sokat pihenni, aludni, lehetőség szerint kocsival menni gyaloglás helyett, nem szeretek sokáig főzőcskézni, inkább összedobok gyorsan valamit vagy rendelek kaját.
Ugyanakkor megcsinálom amit kell. Pl. anélkül nem is szeretek lepihenni, hogy kosz és rendetlenség van. Alaposan kitakarítok, utána egész héten nem csinálok semmilyen házi munkát (kivéve a mosogatást).
A munkámat is szorgalmasan elvégzem, de az igaz, hogy főiskola mellett sok lett volna nekem pluszban egy állás és nem akartam dolgozni. Úgy vagyok vele, hogy egyszerre csak egy dolgot csinálok.
Ez miért olyan rossz? Miért kell mindenkinek egyszerre ezer dolgot csinálnia és leterhelnie magát mind fizikálisan mind mentálisan?
Majd meg tíz év múlva Ti fogtok suskusolni,irígykedni h ennek miből van háza, nyaralója? Miből utazgat külföldre az egész családja? Stb.Pedig csak egy bunkó paraszt, még érettségije sincs.Én meg főiskolai végzettséggel nem jutottam semmire.
Na majd akkor jusson eszetekbe, hogy ti mennyire szerettetek kényelmesen élni!
Na arra varrjatok gombot, hogy nekem még dolgoznom sem kell, soha az életemben.
Örököltem egy luxusvillát, és annyi pénzt, hogy még az unokáimnak sem kell majd dolgoznia.
Én az egész életemet bulizással, barátkozással, és a szerelmemmel töltöm. És nekem így tökéletes.
23:41-es vagyok.
Rendben van, tíz év múlva feltesszük újra ezt a kérdést. Remélem addigra az a néhány kommentelő aki nem tudott disztingválni csak leocsárolni a válaszával Ők is egy kicsit megnyugszanak mert már most is elég felindult állapotba kerültek.
Tudom én hogy fáj az igazság, ha valaki beszól azt már nehéz elviselni. Ugye?
Magam is tudom hogy a lustaság fél egészség. Élnék is vele, de sajnos a munka nem engedi.
Én ugyan nem örököltem házat,lakást, pénzt. Viszont azt mondhatom nyugodt szívvel hogy "Nem más Farkával verem a csallánt". Ennyi gorombaságot ezekután én is megengedhetek!
Egyébbként kivánok mindenkinek nyugodalmas jó éjszakát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!