Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy anyagias, onzo es zsarnok...

Egy anyagias, onzo es zsarnok anyaval mit lehet kezdeni? .

Figyelt kérdés
...ahhoz,hogy jo kapcsolatot lehessen apolni vele.
2011. aug. 7. 22:38
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Anyám is pont ilyen. Nem tudok semmit tenni, ha ellent merek mondani üvöltözik, akár hetekig is képes rá. Szóval inkább bólogatok, hadd mondja aztán élem tovább a saját életem a saját lakásomban a férjemmel. Gyerekkoromban is ezt tettem. Egyszer kétszer megmondtam neki, hogy zavar hogy irányítja az életem, leüvöltötte a fejem, hát nem kell ez nekem. Csöndben tűröm és erősen kerülöm a találkozást, illetve a találkozás idejét csökkentem ahogy csak lehet. Nyaralni folyton mondja, hogy KETTESBEN menjek a férjemmel (mint általában minden normális emberilény) de ha merek tervezni egy külföldi utat elkezd üvölteni, hogy de szemét vagyok, hogy őt kizárom, hisz tudhatnák hogy nélkülem nem tud menni mert nem beszél idegennyelvet... Akinek nincs pénze, diplomája, ő megítélése alapján jó állása az egy senki egy nulla egy csőd... nekem most lett meg a diplomám, amit nem is akartam, mert tudtam hogy értéktelen, mégis 5 évig szenvedtem, most ügyfélszolgálatos munkára pályázom és imádkozom, hogy felvegyenek... szánalmas mi? Mindenkitől az egyértelműt hallom, hogy álljak a sarkamra, csak egyszer kell összeveszni vele, de én azt már csináltam, és fél évig járt a nyakamra és üvöltött, elmondott mindennek, sajnos nem bírtam, nem kell ez nekem minden nap, szóval inkább hallgatok bólogatok mosolygok és kerülöm mint a pestist...

25N

2011. aug. 8. 07:46
 12/12 A kérdező kommentje:
Hozzatok kozel lakik az anyad? hm, szomoru voltam parszor,hogy nem latogat sosem,pedig lehet igy a jo,mert,ha jon elmondja,az en kis egyszobasomat konnyu rendbe tartani,keves penzbol,stb. Az elmult par evbe minden sracot sikerult elmarjon melollem,mert szerinte egyik sem volt eleg jo nekem,mire kertem,lehet igaza van de hagyja,hogy magamtol jojjek ra, az en dolgom,bizzon bennem...aztan zsarolasok,hogy nem fog tamogatni,mindent megvon tollem,kozbe rajovok,nem is tamogat tul sokat,hisz eltartom magam,de mar az orokseg kizarasat emlegeti, sosem keregettem tolle,mikor pedig szuksegem lett volna ra,mindig olyankor hagyott cserben, hihetetlen.Azt mondja,hogy van eleg penze,hogy megfizessen valakit. Mar annyi minden szol ellene, mire szamitok meg? De ugy mindig a gyerek kell tobbet engedjen, csak rajottem,ha nem hiv, nem talalkozunk sokkal nyugodtabb vagyok. Allandoan stresszel,szerintem tolle vagyok gorcsos.
2011. aug. 8. 21:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!