Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak anyával?

Mit csináljak anyával?

Figyelt kérdés

Már az agyamra megy. Mindenért ordíbál velem. Amikor itthon vagyok akkor mennék segíteni akkor rám szól hogy hagyam az egészet majd megcsinálja. Máskor beszol hogy miért nem segítek. Van hogy kimennék barátokkal / barátok olyanok hogy vagy a szomszéd városba innen kb. 8-10 kmre vagy egy másik városrészbe innen 2kmre laknak/ és beszól hogy fojton velük vagyok rájuk már nem is hagyok időt, de persze ha nem az itthoni munkárol van szo és itthon ülök akkor te mindig itthon vagy. Meg eljárok egy SE-be edzésre /heti kétszer/ arra is beszokot szólni hogy tulsokat járok meg minden és volt hogy lese engedett edzeni. Volt olyan hogy szeminárium volt. /ezek általában 2-5naposak/ És akkoris beszólt hogy el-eljárok rájuk. VOlt hogy ugy nem engedtek el ilyen edzőtáborba hogy itt volt a városba. /kisvárosba élünk alig 23 km"/

Meg volt hogy Balatonon táboroztunk illetve Pesten oda is alig akarta ugy felengedni hogy egyik nap mentem másiknap jöttem ugy hogy mentünk kb. 10-15 en vonattal.

17/l

2011. aug. 3. 16:39
 1/8 anonim ***** válasza:
Érdekes. Üljetek le és beszéljétek meg mi a gond. Mondd el, hogy neked ez így nem jó.
2011. aug. 3. 16:45
 2/8 anonim ***** válasza:
Anya kis szeme fényét egyedül nevelik?
2011. aug. 3. 16:49
 3/8 anonim ***** válasza:
Majd kezdõdik a suli és màr kevesebb ilyen gondod lesz.
2011. aug. 3. 17:00
 4/8 anonim ***** válasza:
pofontot aggyad neki
2011. aug. 3. 17:00
 5/8 anonim ***** válasza:

jesszus hogy egyiksem tud normális választ adni...-.-

szerintem mond meg neki,hogy ez neked így nem jó,és az,hogy hetente néha eljársz,az nem túl sok,elvégre már hamarosan nagykorú leszel.mond neki,hogy már tudsz magadra vigyázni és hogy ne tiltson meg annyi mindent,és ne kérjen számon sem.

egyépként az én anyám is hasonló..:/

2011. aug. 3. 17:04
 6/8 anonim ***** válasza:

Biztos nagyon kiegyensúlyozott a muter magánélete...

Nem téged kéne mindenért cs*szegetnie, hanem először a maga háza előtt sepregetni egy kicsit. Próbáld meg vele megértetni, mint érett nő az érett(?) nővel, hogy nem vagy már ovis, kezd kialakulni az életed, ne akarja megnehezíteni ilyenekkel. Ha megint pampogna valami miatt, akkor kérdezd meg tőle, hogy ezzel mi a célja, miért teszi ezt és ha tud rá mondani valami értelmes okot, akkor OK, ha nem tud, akkor ne foglalkozz vele, mert csak kivetíti a saját elb*szott életvitelét rád. Sajnálom, hogy annyi ember szembesül gyerekként ilyen ostobaságokkal a szülei tehetetlensége miatt.

2011. aug. 3. 17:08
 7/8 A kérdező kommentje:

16.49es

nem egyedül nevel

2011. aug. 3. 17:45
 8/8 A kérdező kommentje:
meg most is 3 hete könyörgök hogy vigyen börgyogyászhoz mert ilyen izé jött ki a bőrömön és nem mulik háziorvos se tudott mit mondani rá...
2011. aug. 3. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!