Mit tegyek? A depressziómmal eltaszitom a barátomat= (
21éves lány vagyok.Pár éve teljesen megváltoztam.Azelött egy életvidám,pörgös lány voltam,rengeteg baráttal.
Aztán volt egy kapcsolatom,ami teljesen tönkretett.A srác folyton csalt,alázott és ami a legrosszabb,türtem.Évekig.A családom botrányos,de nagyon.
Szóval 4éve már,hogy teljesen megváltoztam.A barátokat eltaszitottam szép lassan,nem mentem sehová,besüppedtem az önsajnálatba,semmi életkedvem,önbizalmam.Állandóan csak alszok amikor tehettem(suli után egyből,nyáron,hétvégén),nem járok el sehová.Folyton szédülök,minden testi bajom van,alig birok enni,nagyon vékony vagyok,meg állandóan letört,szomorú,értéktelenek érzem magam.A legrosszabb a fáradtság.Akármennyit alszok,mindig iszonyatosan fáradt,erőtlen vagyok.Egy éve kb.,hogy folyamatos halálvágyam is van.
Pedig évek óta van egy barátom akit mindennél jobban szeretek,nagyon helyes,kedves,okos és imád.(sok másik lány akarná)
Ő tartja bennem egyedül a lelket,mégse tudom megbecsülni.Mármint állandóan ba.zogatom,rajta vezetem le ami itthon van.Tudom,hogy szenved.Illetve nemrég ismertem be.Tudom,hogy mással boldogabb lenne,én egyfolytába csak lehúzom lelkileg.Mégis velem akar lenni,és én se birom elengedni,tényleg nagyon szerelmes vagyok belé.
Szeretnék végre kiszállni az egészből,de már fogalmam sincs,hogy lehetne.
Van kiút ennyi év után?Gyógyszereket szedni nem szeretnék.
Elhiszem, hogy nem akarsz gyógyszereket szedni, de én azt javaslom, mindenképpen keress fel egy pszichiátert, és ha a gyógyszeres kezelést javasolja, fogadd el!
Én 17 éves korom óta vagyok szorongásos depressziós, én is kézzel-lábbal tiltakoztam a gyógyszerek ellen, de később beláttam, hogy ahhoz, hogy jobban legyek, sajnos kellenek a gyógyszerek.
Ha gyógyszerek segítségével kilábalsz ebből az apátiából, utána majd szépen le is építheted őket és újra önmagad lehetsz.
Persze én nem vagyok szakember, azért mondom, hogy mindenképpen keress fel egyet, mert így csak rosszabb lesz és minél tovább halogatod, annál hosszabb és nehézkesebb lesz a kezelés.
Gyógyulj meg minél hamarabb!
L/24
menj orvoshoz és ha kell szedj gyógyszert.
nekem a doki megkérdezte mit szeretnék,normális életet vagy azt hogy egyszer a párom hazaér és halva talál itthon engem.
rajtam segitett a gyogyszer,igaz naponta 9bogyot kellet szednem de 8éve tiszta vagyok már,van férjem gyermekem terveim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!