Mit tudok csinállni a depressziómmal? 16/L
ÉN ÉVEKIG szenvedtem, majd elsétáltam a dokihoz, beszedtem egy üveg győgyszert, és három hét alatt örökre megszabadultam(egyszer éreztem, hogy esek vissza, akkor gyorsan visszamnetem)
Azóta élek. Addig csak tengődtem. Menj el a doktorhoz. Lehet, hogy csak eg ykis vitaminhiány.
Menj ki, sétálj egyet, menj ki apiacra, vegyél friss málnát, és edd meg helyben. Egyből jobban leszel. Hívd fel egy régi barátnődet, vagy anyádat, nagyanyádat, nagynénidet!
Fuss fél órát!
Készíts habos fürdőt!
Biciklizz! Menj ki a strandra!
Fess be egy pólót szivárványosra!
Ezek mind jók, kimozdítanak.
Lehet, hoyg ez nem depresszió, csak most jön ki rajtad az egész éves fáradtság.
Beszélj, az kimozdít. Akár a szomszéddal. Vagy felhívsz egy ingyenes lelkisegély - vonalat. [link] beszéd már önmagában is vitalizál. Vagy menj ki a napra, napozz! Már fél óra feltölthet energiával. A szemed is napoztasd tíz percet a lehunyt szemhéj mögött! Aztán süthetsz egy sütit.
elhiszem, hogy semmi kedved futni, de végy erőt magadon, és meglátod, fél óra után egész más színben látod majd a világot.
Reggeliztél? Szerintem csak éhezik és szomjazik a tested és az agyad. Süss meg három tojást egyél savanyúságot, citromos teát, aztán még lekváros kenyeret is, aztán mozogj odakinn. Eg yór amúlva ki fogsz csattanni a jókedvtől.
Én is dettó ugyanígy vagyok,mindig nyáron jön elő a depim.
Szintén 16/L:)
Ez gyakran előfordul, sokakkal pl. vizsgaidőszak lejárta után: minden megvan, örülni kéne, ám a kiégettség kerít hatalmába. Ez teljesen normális, gyakori dolog. Talán leesett valami szinted, de nem is akémiája a lényeg. Gyorssegély a mozgás és a beszélgetés, még ha nincs is hozzá kedved, el kell kezdeni. Sok gyümölcs, sok folyadék és napfény, barátok, és nagyon hamar túllendülsz ezen. Legjobb a levegőváltozás lenne, ha meg tudjátok oldani. de otthon is, csak ki kell mozdulni, barátokkal találkozni, tájékozódni a programokról, és már jó is. Takaríts ki otthon, és a"kapcsolatok" meg az egészség területére (feng shui, bejárattal szembeni távolabbi jobb sarok, és a bal kéz felőli közép) tegyél friss virágokat!Szép tárgyakat képeket.Dobáld ki az elmúlt tanév feleslegessé vált lomjait, kellemetlen kacatjait!
Készíts meglepetést a családnak!
Jó szünidőt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!