Mit tegyek a depressziómmal? Részéetek lent
9 honapos a kisfiam.szép és egészséges.bár néha sok hiszti-vagy csak nekem.egedül vagyo apa dolgozik és minden nap vele vagyok.fözök mosok takarítok.egyszerüen nincs kedvem élni,szeretnem kellene de nincs semmi hangulatom.a sokszoros nyüszögés semmi se jo sehol--Segítség!!!
kérlek segítsen valaki és ne ítéljetek el
húú ez nagyon nehéz, megértelek. én fiam 11 hetes de már én is átestem hasonlókon. az elején hasfájós volt, sok energiám ráment...
én úgy botorkáltam ki belőle, hogy engedtem magamnak időt, pl apa hazajött nem érdekelt semmi, hogy szalad a ház stb. vettem egy jó nagy fürdőt, csak magamban, addig apja elvolt a fiával. vagy kiültem a napra az is ad energiát. vagy amikor alszik csendes és békés, odaültem és csak néztem és gyönyörködtem benne, ez is kilendített.
de legjobban talán az segített, hogy amikor rosszul éreztem magam akkor engedtem ennek az érzésnek, hogy teljesen akkor minden porcikámban érezzem magam rosszul, és egy idő után (1-2 nap) az agy ebbe is belefárad, ráun erre az érzésre és egyszerűen huss eltűnt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!