10 éve vagyunk együtt a párommal, de még az esküvő szóba sem került, ti boldogok lennétek esküvő nélkül is? Persze jól elvagyunk igy is, de néha titkon azért vágyok egy esküvőre.
4 éve vagyunk együtt, ebből már másfél éve gyűrűzött állapotban :)
A párom férfi létére igencsak szorgalmazná a házasságkötést, de én valahogy irtózom az egész hercehurcától. Persze sokféle indokot írhatnék, hogy miért nem akarok, de mindenre lehet kifogás és replikázás is.
Szerintem így is jól megvagyunk, ha hivatalba vagy valahova megyek felveszem a gyűrűim a látszat kedvéért, de ennyi. Nekem Ő azuram, és ezen nem hiszem, hogy egy magyar törvények által kiadott anyakönyvi papír vagy a rokonok mulatozási kedve változtatna. :)
Most nyárra várjuk a babánkat, persze a családja részéről rögtön megindult a hajcihő, de megmakacsoltam magam. Utána meg azért szóljanak meg, hogy csak a gyerek miatt esküdtünk? :(
A párom azt mondja neki a tudat miatt lenne fontos, hogy hozzá tartozom. Nekem ez egy kicsit érthetetlen, hiszen most is, így is összetartozunk...
26-éve élünk együtt a párommal, a fiunk 24-éves. Szépen élünk. Ez idö alatt 1-2 alkalommal beszéltünk az esküvöröl. Pl. a fiunk tette fel a kérdést, miért nem vagyunk házasok? Barátaink esküvöje után.
Nem ezt tartjuk a legfontosabbnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!