Mit tegyek? Elég rosszul érzem magam,3 éve együtt
vagyunk a barátnőmmel, eljegyeztem nyáron lesz az
esküvő. De! Annyira kellemetlen nekem, mert ők gazdagok.
Mindent megkapott eddig.
Elhiszem, hogy mint férfit eléggé lelomboz a dolog, de ezt eddigis tudtad... Nyílván így szeret ahogy vagy és őt ez egyáltalán nem zavarja!
2010. máj. 9. 18:53
Megértem, hogy kellemetlen, de szerintem neked sem most lett, az eljegyzés után olyan az anyagi helyzeted, amilyen. SZerintem semmi sem lesz másképp, nem várhatja el, hogy mindazt amit tőled+szüleitől eddig megkapott, most csak tőled kapja meg, és szerintem nem is várja :) Bármennyire is fura és hihetetlen, a legtöbb nőnek nem a pénz a fontos .. lehetsz milliomos, ha egy patkány vagy, és lehetsz kevésbé pénzes, ha minden jól működik .. lehet mérlegelni :) remélhetőleg ezzel ő is tisztában van.
2010. máj. 9. 18:54
Ha nem dörgöli az orrod alá, akkor szerintem semmi gond. Szeressétek egymást,és legyetek boldogok:)
2010. máj. 9. 18:55
4/26 A kérdező kommentje:
Hát, igen az apósom nagyon rendes ember.. de anyósom egyáltalán nem nézzi jó szemmel, egyszer hallotam hogy a lányom jobb embert érdemelne, aztán világosodtam meg hogy nem kedvel ezért is ilyen bunkó velem..
még szerencse, hogy nem az anyóssal "kell" együtt élni, hanem a lányával :)
2010. máj. 9. 19:01
Apu nyilván szereti a lányát és azt akarja, hogy ne szenvedjen ezután sem hiányt semmiben. Kap(tok) egy lagzit,és kap(tok) egy házat.Ha te nem tudod előteremteni ezeket a menyasszonyodnak akkor fogadd el.Ne érts félre melletted állok,tudom mit érezhetsz,de ha nem érzékelteti veled egyikük sem az anyagi helyzeted akkor örülj mindennek amit kapsz.Sok boldogságot.
2010. máj. 9. 19:05
Valószínűleg apósodék ragaszkodni fognak a vagyonnyilatkozathoz.Szerintem ne foglalkozz vele és éljetek boldogan.Úgyis megteszel,amit lehet.
2010. máj. 9. 19:06
Háát, elárulok egy nagy "titkot". Az én fiatalkoromban azért voltak stabilabbak a házasságok, mert egyforma anyagi eséllyel indultunk az életbe.A közös otthonnak akkor lehet örülni, ha az valóban közös.A "trónörökös" közös öröme mellett, a másik nagy összetartó erő, a közösen megszerzett, közös otthon.A boldogságnak ára van, amiért meg kell dolgozni.
Ettől függetlenül, sok boldogságot kívánok.
71/F
2010. máj. 9. 19:08
"Az én fiatalkoromban azért voltak stabilabbak a házasságok, mert egyforma anyagi eséllyel indultunk az életbe"
Most tényleg a kommunizmusra céloztál?
2010. máj. 9. 19:40
Kedves 19:40!
Hidd el, bátran mondhatom, ezt a hozzáállást ideje lenne elfelejteni, Ez tesz tönkre mindent a környezetünkben.
'56-ban fegyverrel harcoltam az oroszok ellen. Négy éve kiléptem a Fideszből, mert mikor kifogásoltam a hibákat, többször le kommunistáztak.És most itt is.
A kérdés, és válaszom politika mentes volt, miért akarsz off -olni?
2010. máj. 9. 19:54
Kapcsolódó kérdések: