Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Elég rosszul...

Mit tegyek? Elég rosszul érzem magam,3 éve együtt vagyunk a barátnőmmel, eljegyeztem nyáron lesz az esküvő. De! Annyira kellemetlen nekem, mert ők gazdagok. Mindent megkapott eddig.

Figyelt kérdés
semmibe sem szendvedett hiányt. Félek hogy én nem tudok eleget tenni... Sőt már az elégé kellemetlen hogy az esküvő nagy részét is a szüleik állják..és még az hogy az apja vett egy házat de ő nem tudja még.. Hogy ebbe éljünk, tudom, hogy jót akar, csak ez nekem ez nagyon kellemetlen.! Köszönöm a válaszokat.!
2010. máj. 9. 18:50
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
81%
Rákérdeztem arra, hogy mire céloztál, mert nekem így tűnt és a kérdésre továbbra sem válaszoltál. Nem volt politikai indíttatása, szerintem nem mondtam semmit sem a pártokról, sem semmi egyéb másról, egyszerűen rákérdeztem valamire, amit te támadásnak vettél, bár azt hiszem éppen ezzel válaszoltál nekem. És nem, én nem kommunistáztalak le, ennyi idősen elvárható szerintem, hogy megkülönböztesd a kérdést a kijelentéstől.
2010. máj. 9. 20:03
 12/26 anonim ***** válasza:
80%

Szerintem üljetek le HÁRMASBA beszélgetni. Te a menyasszony és az após.Lehetőleg az anyósod ne legyen ott. Persze a legjobb az lenne ha csak ti ketten férfiak beszélgetnétek. Aztán meg külön a barátnőddel és végül egy nagycsaládos beszélgetés.

Ami az a mondatott illeti hogy az én koromban voltak stabilabb házasságok is... khmmm. Ne haragudj de ez sz@rul esett.Én mint fiatal mindent megteszek azért hogy jól bolduguljak. Vagyis önhibámon kívűl mennek ilyen rosszul a dolgaim. Gondolom te nem tartozol a lentebb említet csoporhoz de azért megkérdezném, hogy szerintetek mi a nyavajától ment nektek annyira jól? Azért mert mindent elvettek a gazdagoktól (kulákok) és oda adták a munkásoknak. Ugye még emlékszel arra, hogy az orvos is ugyan annyit kereset mint a kétkezi munkás?! Ne is haragudj de nem az a normális, hogy mindenki ugyan annyit keres. Mellesleg: én azért élek ilyan rosszul mert ti egy eladósodott országot hagytatok rám. Na mind1. Nem sértegetésnek szántam. Meg amúgy is: én már biztosan kimegyek innen :)

2010. máj. 9. 20:15
 13/26 anonim ***** válasza:
75%
Na most megkaptad 71/F, inkább válaszoltál volna értelmesen a kérdésemre :):)
2010. máj. 9. 20:17
 14/26 anonim ***** válasza:
100%

Azért ez birom! :D

71 éves férfi de lazán nyomja a netet, meg az off-olás szót Jah és akkor még a 71/F jelölésről nem is szóltam :D

2010. máj. 9. 20:21
 15/26 anonim ***** válasza:
81%
Az hagyján, de nekem szól be, amiért meg merem kérdezni mire gondolt, csak hogy fejtse ki bővebben. Egyébként láthatóan nem alaptalanul kommunistázták le, bizonyította azzal is, hogy nem érdemben reagált a kérdésemre :)
2010. máj. 9. 20:22
 16/26 anonim ***** válasza:
60%
Én minen tőlem telhetőt megtettem, hogy megfelelően le off-oljam. :) Mind1 is.Csak azoknak az embereknek van kényszerük rá, hogy kifelé mutogassák hogy Ők nem komcsik akiknek még a vére is komonizmusból van. :) A legjobb amit mi tehetünk ha elhúzunk innen a csába. Ha meg majd nem lesz adófizető aki fentartja a rendörséget akkor Ő lesz a legjobban felháborodva, hogy mekkora itt a bűnözés. Megérdemli. Törjék csak fel az Ő lakását.
2010. máj. 9. 20:33
 17/26 anonim ***** válasza:
95%
Vagy inkább az, hogy 71 éves férfi és mindenki lazán letegezi, sőt az egyik válaszoló, aki azt hajtogatja, hogy nem válaszolt 71/F az ő kérdésére.. túl lehet lépni ezen, 71/F támadásnak vette, Te elmondtaad hogy nem, nem az volt és pont. Mit kell szítani még a feszültséget.. azaa " ti hagytátok ránk ezt az országot " (nem pontosan így volt), arra annyit, hogy te biztos jobban csináltál volna mindent .. :) édesek vagytok komolyan, vajon face to face is ezeket a válaszokat és ilyen stílusban adtátok volna elő vagy ezt csak a névtelenség teszi ?!
2010. máj. 9. 21:14
 18/26 anonim ***** válasza:
100%
Ha szereted és tiszteled a feleséged, és mindent megteszel érte, akkor úgy gondolom, nálad jobbat nem is találhatna. Ha az anyós csak anyagi mércével méri az embereket, az az ő szegénységi bizonyítványa. Az, hogy téged feszélyez, hogy ők tehetősebbek, számomra azt bizonyítja, hogy nem a vagyonra utazol. Ne légy kishitű, a pénz nem minden! A feleséged téged választott, tehát biztos ő is így látja. Ez a lényeg.
2010. máj. 9. 21:18
 19/26 anonim ***** válasza:
89%
Bocsánat, menyasszonyod (utolsó vagyok). 35/N
2010. máj. 9. 21:19
 20/26 anonim ***** válasza:
89%

Én nem őket hibázatattam. Csak azt kértme, hogy ne legyen háborodjanok már azon fel, hogy nekem nem megy olyan jól mint nekik annó. Azért tudod eléggé rossz érzés az összes ídős embertől meghalgatni, hogy bezzeg az én időmben! Amikor én ennyi idős voltam! Jaj ezek a mai fiatalok! És még sorolhatnám. Szóval én csak anyit akartam, hogy ne kérjék rajtam számon amiért én nem tudom azt a szintet hozni amit ők.

ui.: Bár ettöl függetlenül nem tartom nagyra 60-as éveikben járokat. A 70-eseket már inkább...

33/N

2010. máj. 9. 22:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!