Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Én hibás vagyok? Abban, hogy...

Én hibás vagyok? Abban, hogy megismerkedésünk után 1 évvel már terhes lettem, Gyes-en voltam, nem kerestem pénzt?

Figyelt kérdés
Mikor megismerkedtünk volt rendes munkahelyem, a páromnak meg nagyon sok pénze, ahogy terhes lettem, otthagytam a munkahelyem, és az ő cégéhez jelentett be. Otthon voltam a gyerekkel, most 3 éves múlt. Különváltunk, mindig megcsalt, és a veszekedések végén mindig azt vágta a fejemhez, hogy ő tartott el, pedig nem tudtam dolgozni, mert a gyerekkel kellett lennem, és nem akarta, hogy dolgozzam. Mindig a pénzzel jött, hogy ő tartott el.Ez normális????
2011. aug. 6. 13:19
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
61%
Ha van a neveden ingatlan, azt nehogy veszni hagyd! Az a tiéd. Ha nem is költözöl oda, de pénzt csinálni tudsz belőle.
2011. aug. 6. 14:27
 22/30 anonim ***** válasza:
Hiába nem hagyja veszni,ki fogja készíteni a hapsi,így is terrorizálja,hát még úgy,ha beköltözik a hapsi bármelyik ingatlanjába.Gondolom felajánl majd valami összeget a hapsi,de ingatlant nem,az szinte biztos,pláne hogy így veri magát a vagyona miatt.
2011. aug. 6. 14:31
 23/30 anonim ***** válasza:
54%

igen, hibás vagy

1 minek hagytad ott a munkahelyed

2 miért hagytad, hogy függő viszonyba kerülj mellette

2011. aug. 6. 14:37
 24/30 anonim ***** válasza:
29%

Megismerkedésünk után 1 évvel már terhes lettem. Ezt úgy írod mintha valami égi csoda folytán történt volna...

Gondolkodtál volna akkor, mielőtt gyereket vállaltál egy surmótól. Nem tudom ezt megérteni, mit vártál? :D

Az ember vigyáz annyira a saját életére, hogy ne csessze el szerintem, most meg ne csodálkozz el, ha ezt vágja a fejedhez, elvégre ő tartott el valóban. Megcsalt összevissza, ezek szerint annyira nem akarta ő azt a gyereket. Én azt vallom mindig a nőnek kell, hogy legyen esze, mert ő is fogja utána megszívni...

2011. aug. 6. 15:04
 25/30 A kérdező kommentje:
Igazad van utolsó hozzászóló, mindig a nő a hibás mindenért. Én nem mondtam, hogy nem vagyok hibás. Korán jött a gyerek és nem volt időnk megismerni egymást. Arról viszont nem tehetek, hogy megcsalt úgy érzem. Sajnos keményen drogozik, és iszik és ami ezekkel jár. Befejeztem a témát, köszönöm a válaszokat.
2011. aug. 6. 15:24
 26/30 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező,nem vagy hibás,csakis abban hogy beleszerettél egy alattomos férfibe,ha ezt hibának lehet nevezni!Ne foglalkozz az elítélő válaszokkal,ők biztosan sosem tévedtek még az életben!Fel a fejjel,remélem mielőbb munkát találsz,és jobbra fordul a sorsod,és találsz egy hozzád illő rendes párt is,aki szeretni fog titeket!

(egy hasonszőrű,akinek már megoldódott az élete)

2011. aug. 6. 15:29
 27/30 anonim ***** válasza:
Nyugi, ha piál és drogos a bíróság a lóvé ellenére sem neki fogja ítélni a gyereket.No para.
2011. aug. 6. 15:56
 28/30 A kérdező kommentje:
Igen így van, a gyereket ő nem tudná nevelni, csak remélhetőleg fenyegetőzik. Azt tudom, hogy pénzzel és kapcsolataival mindent el tud intézni. Szomorú, de ez van.
2011. aug. 6. 16:30
 29/30 anonim ***** válasza:

A férfiakat megismerni nem lehet, terhes lettem a férjemtől, betöltöttem a 12.hetet, azóta úgy kezel mint egy felmosórongyot... előtte a csillagokat is az égről, biztonságban éreztem magam...

Pedig azért hogy legyen az utolsó pillanatig dolgoztam, no azóta nincs értékem, hogy megszületett a gyereke, haza se jár elveri a fizuját, én meg vágom a centit, hogy mikor tudok menni a gyerekekkel, minnél messzebb tőle... Most is vmi ex kolleginánál van a gyerekei meg epedve várják, mint messiást. Aztán egy nap nagyon meglepődik, mikor fogom a cuccaink és elmegyünk, és az üres házba jön haza...

Ilyen esetben nem használ a nyavajgás, tököt kell növeszteni, és küzdeni, mert van kiért...

Kapd össze magad, a gyermekedért, a "párodat" pedig ha tudod kerüld el jó messzire, ne vegyél róla tudomást.

2011. aug. 6. 16:52
 30/30 anonim ***** válasza:
61%
Senki nem ítélte el a kérdezőt, csupán elmondták neki azt amiben igen is hibázott, és maga is beismerte! Korán jött a baba, még egymást sem volt idejük kiismerni stb stb... Gondolom a drogozást sem melletted kezdte el, és pláne nem az utóbbi 2 évben, nem ismerted ki azért sem mert meg csalt ami kiderült volna ha nem ugrassz bele hamar a dolgokba, ahogy valaki írta hiába mondta hogy de szeretne babát neked kellett volna mérlegelni. Persze mindenki hibázik és ez nagyon szomorú tanulópénz a baba aki ebből a legnagyobbat kapja pedig semmiről nem tehet. De van egy sanszom, hogy azért el kábított a férfi vagyona és kevésbé tudtál reálisan gondolkozni. Nem szabad ennyire megbízni az emberekben...sajnos...
2011. aug. 6. 19:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!