Én hibás vagyok? Abban, hogy megismerkedésünk után 1 évvel már terhes lettem, Gyes-en voltam, nem kerestem pénzt?
igen, hibás vagy
1 minek hagytad ott a munkahelyed
2 miért hagytad, hogy függő viszonyba kerülj mellette
Megismerkedésünk után 1 évvel már terhes lettem. Ezt úgy írod mintha valami égi csoda folytán történt volna...
Gondolkodtál volna akkor, mielőtt gyereket vállaltál egy surmótól. Nem tudom ezt megérteni, mit vártál? :D
Az ember vigyáz annyira a saját életére, hogy ne csessze el szerintem, most meg ne csodálkozz el, ha ezt vágja a fejedhez, elvégre ő tartott el valóban. Megcsalt összevissza, ezek szerint annyira nem akarta ő azt a gyereket. Én azt vallom mindig a nőnek kell, hogy legyen esze, mert ő is fogja utána megszívni...
Kedves Kérdező,nem vagy hibás,csakis abban hogy beleszerettél egy alattomos férfibe,ha ezt hibának lehet nevezni!Ne foglalkozz az elítélő válaszokkal,ők biztosan sosem tévedtek még az életben!Fel a fejjel,remélem mielőbb munkát találsz,és jobbra fordul a sorsod,és találsz egy hozzád illő rendes párt is,aki szeretni fog titeket!
(egy hasonszőrű,akinek már megoldódott az élete)
A férfiakat megismerni nem lehet, terhes lettem a férjemtől, betöltöttem a 12.hetet, azóta úgy kezel mint egy felmosórongyot... előtte a csillagokat is az égről, biztonságban éreztem magam...
Pedig azért hogy legyen az utolsó pillanatig dolgoztam, no azóta nincs értékem, hogy megszületett a gyereke, haza se jár elveri a fizuját, én meg vágom a centit, hogy mikor tudok menni a gyerekekkel, minnél messzebb tőle... Most is vmi ex kolleginánál van a gyerekei meg epedve várják, mint messiást. Aztán egy nap nagyon meglepődik, mikor fogom a cuccaink és elmegyünk, és az üres házba jön haza...
Ilyen esetben nem használ a nyavajgás, tököt kell növeszteni, és küzdeni, mert van kiért...
Kapd össze magad, a gyermekedért, a "párodat" pedig ha tudod kerüld el jó messzire, ne vegyél róla tudomást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!