Én hibás vagyok? Abban, hogy megismerkedésünk után 1 évvel már terhes lettem, Gyes-en voltam, nem kerestem pénzt?
Figyelt kérdés
Mikor megismerkedtünk volt rendes munkahelyem, a páromnak meg nagyon sok pénze, ahogy terhes lettem, otthagytam a munkahelyem, és az ő cégéhez jelentett be. Otthon voltam a gyerekkel, most 3 éves múlt. Különváltunk, mindig megcsalt, és a veszekedések végén mindig azt vágta a fejemhez, hogy ő tartott el, pedig nem tudtam dolgozni, mert a gyerekkel kellett lennem, és nem akarta, hogy dolgozzam. Mindig a pénzzel jött, hogy ő tartott el.Ez normális????2011. aug. 6. 13:19
11/30 anonim válasza:
de gerinctelen hapsi...most nemazért de szülés után dolgozz? sok nő szokott mert nincsen elég pénz..deha nektek olyan sok volt miért melózz? Ő gyerekét is nevelted...szégyelje magát..
12/30 anonim válasza:
Nálunk is apám azzal cukkolta anyámat,hogy nem kell melette dolgoznia,de az nem hagyta magát.Mikor eljött nyugdijba mondta neki na most megnézhetném magamat.Várhatnám,hogy mennyi pénzt olvasol le nekem.Nem szabad ezt a fuggetlenséget feladni,mert nem tudhatjuk a jövő mit hoz.Akkor a fejünkhöz vágják,hogy eltartott voltál,s mit is akarsz.Jó a pénz nagy úr és csábitó,sokan bedőlnek neki,de fájdalmas a kijózanodás.
13/30 A kérdező kommentje:
Azért hagytam ott a mukahelyet, mert reggeltől-estig dolgoztam, és az ő új cégében kezdtem dolgozni, ahol kötetlenebb volt a munkaidő,hogy többet tudjunk együtt lenni, nagy volt a szerelem. Ő akarta, addig könyörgött, hogy felmondtam. Nagy hiba volt. De még a GYES alatt is mindig felhozta, hogy ő azt a pénzt nem látja, hova teszem, és a családi pótlékot sem látja. A lényeg, hogy soha nem hagyta, hogy félre tudjak tenni egy kis pénzt. Most már látom mekkorát hibáztam.
2011. aug. 6. 13:54
14/30 anonim válasza:
A ferfi is akarta, beleegyezett hogy terhes maradj? Vagy csak veletlen volt? zHa az utolso, akkor a ferfi meg most is azon duhong, hogy atvagtad.
Ott kovettel el hibat, hogy szamoltal a penzere.
15/30 A kérdező kommentje:
Ő jobban akarta a gyereket mint én. Már alig várta, hogy terhes legyek. Most állást keresek, és ha már lesz, albérletbe megyünk. Számíthatok arra, hogy nem fogja engedni a gyereket. Több lakása van, az én nevemen is.Nem kell tőle semmi, igaz, hogy a pénz nem boldogít.
2011. aug. 6. 13:59
16/30 anonim válasza:
Mennyi volt a gyeded,hogy ennyire piszkálja a csőrét???Elég nevetséges,kicsinyes a hapsi,ha jómódú vállalkozóként a gyedre fájt a foga.Nekem van több ismerősöm,akinél a férj azt sem tudja mennyit kap a felesége,mert olyan jól keres,hogy az neki aprópénz,és nem számoltatja el a feleségét vele.Legalább segítsen most Neked állást találni,hamár így elbánt Veled!
17/30 anonim válasza:
Az eltartassal, vagyis hogy a fejedhez vagja/vagta, mindossze ezzel akart terrorizlni, sakkban tartani Teged. Ha Te neveden is van lakas, koltozz oda.
18/30 A kérdező kommentje:
Nem tud más indolok felhozni, mert én mindig mellette voltam, nem kértem soha tőle semmit, amit adott magától adta. De mindent vissza is vesz. Lelkileg terrorizált. Nagyon fáj, hogy akit szerettem ezt csinálta, és még annyi mindent.... de jobb lesz majd
2011. aug. 6. 14:12
19/30 A kérdező kommentje:
Nem szeretnék odaköltözni abba a házba ami a nevemen van, mert ő is ott lakik most. Akkora a ház, hogy fentartani nem tudom, és nem is hagyná, mert akkor is minden de minden az övé, és meg csak szenvednék. Majd egyedül valahogy.
2011. aug. 6. 14:16
20/30 anonim válasza:
Soha nem hagy addig békén,míg anyagilag bármennyire is függsz tőle.És ez vonatkozik a lakásaira is,bármikor jogot érezne arra,hogy ő odamenjen,amikor akar.Szüleid kis segítségére nem számíthatsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!