Hogyan szivassam meg a szomszédot kegyetlen módon?
Kb. egy hónapja a szomszéd öreg (hagy ne menjek bele miért) kegyetlen módon összezörrent anyámékkal, és nem fair módon. Egyáltalán nem volt igaza a veszekedésben, de lényegtelen. A végén még anyám felé is köpött.
Namármost!:D Hogy szivassam meg, természetesen úgy, hogy ne tudja rám uszítani a rendőrséget?:D Ne legyen törvénybe ütköző, de azért mégis szenvedjen az öreg.:D
17/F
Sajnos az öreg telefonszámát nemtudom.:( Már csináltam, hogy a hangszórókat az ablakomba tettem, az udvara felé fordítottam, és nyomattam a zenét. Egy probléma volt...80%-ban süket ..-.-"
Valami gyorsan pusztító növényvédőt tudtok, amit házilag is megtudok csinálni?? Ha már az állatjait nem pusztíthatom, akkor a tormáját meg a kukoricáját igen.:P Kerítésünk mellett van.xD
Fúú, d ejó gonosznak lenni.:D:DD
Az állatokat tényleg nem szabad bántani, azok semmiről sem tehetnek:(
Én csak simán becsöngetnék és elfutnék. Ezt unalomból is meg szoktam játszani néha:D
Dobj cetliket a postaládájába éjjel ilyen feliratokkal:
Lefotóztam Önt meztelenül.
Vizeletet cseppentettem néhány élelmiszerébe.
Eldugtam a háza 100 méteres körzetében a fényképeket. Keresse meg.
A levizelt élelmiszerei listáját x-helyen találja. (Ide írni valami helyszínt, amit látsz)
A saját meztelen fényképei után való keresgélést dokumentáltam és fényképekkel elláttam.
stb stb stb
képes lennél kutyaszart kenni az ajtajára? Nekem nem lenne hozzá gyomrom.
Rendelj neki szex kellékeket :D
A: Kutyaszart tömd a postaládájába, ne kend az ajtóra. :D
A+: Küldj neki postán kutyaszart: tedd egy dobozba a sz@rt, keress otthon valami penészedő kaját és öntsd rá, meg még amit találsz otthon, ilyen full büdös dolgokat, tedd a dobozba és küldd el neki. :DD
B: Fújd le festékszóróval az ablakait éjjel....azt suvickolhatja. xD
Hirtelen ennyi jutott eszembe, remélem segítettem! xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!