Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem akar sikerülni? = (

Miért nem akar sikerülni? = (

Figyelt kérdés
Anyumnak szeretnék egy tökéletes szülinapot de nem sikerül :( A tortával vagyok bajba. 4 cukrászdában voltam eddig megnéztem a fotóalbumukat de nem találtam meg bennük az igazit. Nincs sajnos elképzelésem csak azt tudom hogy egy szép tortát szeretnék neki. A googlét is teljesen átnéztem. És mindjárt itt a vasárnap. Nagyon szeretnék neki egy tökéletes születésnapot de nem sikerül :(
2011. aug. 5. 16:16
1 2
 11/20 anonim válasza:

Szerintem süss neki, annak jobban örül mint bármilyen tökéletes tortának. Az a legtökéletesebb amit szívből adsz,pénzen nem mérhető.

de ha nagyon nem: sugarshop.hu. Vannak tökjó tortáik, és egyedi elképzeléseket is megcsinálnak.

2011. aug. 5. 16:46
 12/20 A kérdező kommentje:

ma 16:44

Nagyon tetszik az oldal. Úgy tetszik pár torta. Jajj olyan boldog lettem :):$

2011. aug. 5. 17:13
 13/20 A kérdező kommentje:
Mi a véleményetek erről? [link] Szerintetek tetszene neki? Nem túl gyerekes?
2011. aug. 5. 17:40
 14/20 anonim ***** válasza:
ezt rendelnéd neki?
2011. aug. 5. 17:41
 15/20 anonim ***** válasza:
4-5 nap a rendelési határidő,kicsúszol a vasárnapból...
2011. aug. 5. 17:43
 16/20 A kérdező kommentje:
Vagy még ez az alsó és felső nélkül. [link]
2011. aug. 5. 17:47
 17/20 A kérdező kommentje:
Láttam. Ha nem tudják elkészíteni vasárnapra akkor megyek másik cukrászdába. De annak örülök a legjobban hogy van már találat. Szerintetek a 2 közül melyik lenne jó?
2011. aug. 5. 17:51
 18/20 anonim ***** válasza:

Az első szép és ennél könyebben megvalósitható hogy rápakolsz 42gyertyát.

Amugy csak egy tanács,ha jot akarsz számgyetyát teszel rá,ennyi gyetya egy jó nagy tortán mutat jól,egy kistortára ha ráteszed elveszi a torta szépséget meg elég kaotikus lessz.

(egy cukrász)

2011. aug. 5. 22:37
 19/20 anonim ***** válasza:

Szia ha mar 42 szal gyertyat akarsz rarakni akkor valami sundisznotortat kene rendelni:D

Ha az elso 2-bol valasztasz akkor 42-es szamu gyertyat vegyel mert kulonben az egesz tortat be fogjak boritani a gyetyak es eleg furan fog festeni.

Lehet kapni tuzijatek szeru gyertyat is .

Anyukadnak boldog szulinapot kivanok es nagyon aranyos vagy h enyire megtervezel mindent!

2011. aug. 6. 12:15
 20/20 anonim ***** válasza:

arról nem beszélve hogy 42 gyertyát nem lehet külön meggyújtani, vagy ahhoz hatalmas alapú torta kellene, ugyanis a lángok össze fognak érni, és majd lesz egy ilyen hang: husssss... meg plattyyy...ugyanis a meleg hatására a torta megolvad, hiába nem fog égni 2 percig.. ráadásul ha két gyertya lángja összeér akkor a hőhatás megduplázódik... ha három, akkor megháromszorozódik.

mi kipróbáltuk annó 40 gyertyával... kész szenvedés volt egyszerre meggyújtani, ráadásul összeértek a lángok és olvadni kezdett a torta! Ezt tetézve ahogy elfújtuk:

1. tiszta "nyál" lett a torta teteje (pfúj)

2. Tiszta tejszínhabos lett a bútor...

2011. aug. 6. 15:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!