Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan büntessem vagy mit...

Hogyan büntessem vagy mit tegyek hogy észbe kapjon a férjem?

Figyelt kérdés

Korábban sajnos együtt kellett laknunk a testvéremmel, de a rossz természete és az állandó rendőrségi ügyei (stiklik) miatt meggyőztük, hogy költözzön el. A lakás a mienk. Ő már kijelentkezett, a rendőrségi levelei mégis nég mindig hozzánk jönnek.

Engem ez nem érdekel, max nem veszem át, de ma a férjem volt otthon amikor jött a postás, és annyira begurult, hogy azt találta ki, ő maga fogja feljelenteni a testvéremet, és tálal ki róla mindent, amit tud. E-mailt is írt a rendőrségre ahogy fél szemmel duzzogva láttam...

Én ezt felháborítónak érzem, márcsak velem szemben is, mert szerintem megtettük, ami megtehető (kiköltöztetés, kijelentetés), én nem szeretnék ennél jobban ártani a testvéremnek, sőt igazából foglalkozni se vele. Úgy érzem, a férjem túllőtt a célon most, rendkívűl érzéketlen az irányomban (nekem ez rossz, hogy pont ő fújja be a tesómat).

Mit tegyek, hogy észbe kapjon, egy család nem viselkedik így a tagjaival, akkor sem, ha nem vér szerinti rokonok? Hogyan adjam tudtára, hogy komolyan megbántott?

2011. aug. 5. 13:25
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

"Van egy olyan érzésem hogy ez a történet nem is a testvéredről szól,hanem a férjeddel való kapcsolatodról."

dettó

2011. aug. 5. 15:22
 22/26 A kérdező kommentje:

Miért, ti úgy értelmeztétek a címből, vagy a leírásból, hogy nekem a testvérem a probléma?????????

Nekem az a bajom, hogy a férjem így reagál, engem semmibe véve.

2011. aug. 5. 16:23
 23/26 anonim ***** válasza:
65%
és te nem veszed semmibe a férjed, amikor hagyod, hogy a testvéred hülyeségei kihassanak az életetekre? ahelyett, hogy itt hisztiznél, mert a férjed hócipője tele van a tesód és a te hülyeségeiddel, ülj le vele és beszéljétek meg felnőtt módjára!!!!!!!
2011. aug. 5. 16:25
 24/26 A kérdező kommentje:

Túlvagyunk rajta.

Én úgy érzem megtettem a magamét: kipateroltam a lakásból a tesómat (pedig akkor még nem is volt a mienk, ráadásul akkor is azért, mert a férjem veszett össze vele, nem ő tanácsolta el...), elmentem vele kijelentetni.

Most tényleg az a jobb megoldás, hogy hisztiből nagyobb bajba keverjük a gyereket, mint amit magának csinál ÉS még menjek is el ÉN intézni random hatóságokhoz, hogy légyszi ne ide írjatok már a férjecském ideges tőle

VAAAGY:

kidobjuk a p..sába a leveleit és kééész, no hiszti.

Nos, melyik a kényelmesebb és kevésbé sértő?

((((Amúgy a zaklatásról meg a magánszféráról: amikor együttlaktunk vele, akkor még a szüleimé volt a lakás és mindenki kényszerből lakott itt. Most már csak mi lakjuk és a kényszer is megszűnt.)))))

2011. aug. 5. 16:54
 25/26 anonim ***** válasza:
77%
Te ne a kényelmet nézd, hogy neked mi a kényelmes, hanem azt nézd, hogy a férjednek tele a hócipője a tesód hülyeségeivel és azzal, hogy a rendőrségi leveleit átvegye. A te testvéred és neked kellene intézkedned, nem a férjednek szívni és nyelnie a tesód visszamaradt hülyeségei miatt. Úgyhogy félre a kényelemmel és a probléma megoldása az, hogy az illetékes szervekhez bemész, igazolod, hogy nem lakik ott a testvéred és ne küldjék oda a leveleket. Te elvárod a férjedtől, hogy maximálisan megértő legyen irányodba, de te abszolút nem vagy megértő az irányába, nem látod, hogy őt esetlegesen mennyire zavarja, bosszantja ez a helyzet. Nézz egy kicsit magadba. Ez az én meglátásom abból, amiket leírtál.
2011. aug. 5. 19:51
 26/26 anonim ***** válasza:
27%

Én viszont egyet értek a kérdezővel. Mi abban olyan hatalmas probléma, hogy oda érkeznek a levelek?

Amúgy meg a kedves férj (akit ez az egész idegesít) ugyanúgy bemehetne elintézni, hogy ne küldjenek ki több ilyen levelet.

Ha annyira zavarja, miért nem teszi meg Ő?

Azért az, hogy ennyire felhúzza magát pár levélen, az nem normális.. semmi hatása nincs az Ő közös életükre és a párja mindent elkövetett a lelki nyugalmáért, még a tesóját is kitette a lakásból.

Nem értem miért véditek ennyire a férfit..neki kéne a megmozdulnia, ha valami gondja van. Nem a feleségét csicskáztatni a rendőrségre.

Arról nem is beszélve, hogy undorító dolog további ügyeket a rendőrség elé tárni, csak azért mert oda küldték ki a tesó leveleit (amiről tesó talán nem is tud:P).

De ezt szépen meg lehet beszélni... már ha mindkét fél akarja. De ezt ugye csak felnőtt módra lehet..

2011. aug. 6. 13:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!